placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

MØLLEGÅRDEN - skøn Morten Korch idyl

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder MØLLEGÅRDEN - skøn Morten Korch idyl til salg. Ejendommen er løbende renoveret med respekt for husets oprindelige arkitektur. Ejendommen præsenterer sig flot med bindingsværk og rødt tegltag. Når du står på gårdspladsen med de smukke pigsten falder skuldrene helt ned, og du er nu klar til at nyde en dejlig frokost på den skønne terrasse med privat atmosfære i ejendommens dejlige lukkede og ugenerte have. Fra terrassen er der flot udsigt over marker.

Super charmerende og stemningsfuld ejendom med bynær beliggenhed. Ejendommen emmer af historie, sjæl og smukke detaljer. Planløsningen derimod er tidssvarende og praktisk med flot køkken i åben forbindelse til spisestue og opholdsstue. Fra stuen er der ligeledes udgang til dejlig terrasse. Hertil et pænt badeværelse, et toilet, 2 indgange, samt hele 5 værelser.

Fornuftige udhusbygninger med mange anvendelsesmuligheder såsom værksted, depotrum, aktivitetsrum o.lign.

Mulighed for dyrehold med egen fold og stald.

Cykelafstand til Dagli´Brugsen i Tullebølle samt Tullebøllehallen med tilhørende udendørs fodboldbaner. Midt i Tullebølle findes også skøn park med bålsteder, shelters og legeplads. Her samles byen om Skt. Hans bålet og andre sociale arrangementer.

Rudkøbing nåes i bil på 10 min. og Svendborg på 20 minutter.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, David Nicolas Pedersen på tlf. 24250512 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bygaden 1B

5953 Tranekær

boligID: 10985

Kontantpris

1.595.000 DKK

Udbetaling

80.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.750 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.879 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.864 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

174 m2

Værelser

7

Grundareal

5380 m2

Byggeår

1827

Energimærke

E

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Bygaden 1B, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til David Nicolas Pedersen på 24250512 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering