Moderniseret landejendom med mulighed for hestehold

Moderniseret landejendom med mulighed for hestehold
Boligtilbolig.dk byder velkommen til denne charmerende landejendom, som er holdt med respekt for husets arkitektur. Her får du 1.5 HA jord, hestefold og to hestebokse – med andre ord de ideelle rammer for at holde heste. Området byder på gode muligheder for idylliske rideture blandt skønne naturomgivelser.
Er drømmen i stedet, at være selvforsynende med diverse grøntsager, krydderurter og frugter er der også rig mulighed for dette. Sælger har pt. ca. 60 vinstokke, som hvert år bliver brugt til vinproduktion. Har du grønne fingre, og værdsætter en flot velanlagt have med diverse farverige blomster og bede, er det kun fantasien der sætter grænser.
Boligen er beliggende i Kirke Søby, blot 7 km. fra Assens og Glamsbjerg, og fremtræder lys, indbydende og velholdt. Værd at bemærke er nyere tegltag samt nyere pillefyr fra 2013.

I stueplan bliver du budt velkommen af en lys og rummelig entre med flot trappe til 1. salen. Lyst køkken-alrum med trægulve og udsigt til den velanlagte have. Her bidrager brændeovnen til den daglige hygge. Flot og lyst badeværelse med mørke klinker på gulv og i bruseniche, som giver en god og stilren kant til rummet. Stue med plads til spise- og opholdsafdeling. Stort bryggers med vaskeplads og adgang til viktualierum samt værelse. I stueetagen er der gulvvarme alle steder, undtagen i stuen.
Ejendommens 1. sal er udnyttet med loft til kip, og indeholder stort alrum, 2 gode værelser og et soveværelse.
Til ejendommen hører garage/fyrrum samt staldareal.
Så går du med drømmen om at bo landligt, med mange muligheder i udendørsarealet, men uden behovet for at have flere hektar jord? Så har du her muligheden for, at erhverve dig en skøn ejendom med mulighed for at udfolde dig og dine hobbyer.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Kirke Søbyvej 84, Assens så skal du være velkommen til at kontakte Ingrid Ege Olsen på telefon 4012 2518 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kirke Søbyvej 84
5610 Assens
boligID: 9491
Kontantpris 1.595.000,-
Udbetaling 80.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.297,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.535,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.685,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 174m2
Kælderareal 0m2
Værelser 8
Grundareal 15819m2
Byggeår 1907
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu