placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Meget velholdt villa i populært område

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu denne super velholdte villa i det populære Pårup. Villaen er løbende renoveret og har en skøn beliggenhed op til grønt bælte. På vejen og i vængerne er der masser af børnefamilier og skal de i skole kan de køre på de små stille veje og det kan de også op til den lokale sportsklub. Naturen kan nydes langs Rydså og Langesøstien er populær til løbeture eller hvis man skal på cykel ind til byen.

Selve villaen indeholder nydeligt køkken med lille spiseplads. Fra køkken er der gennemgang via entreen til spisestuen som nok i praksis vil være der man også spiser til hverdag. Ønsker man et nyt køkken kan man overveje at nedlægge entreen og åbne op så man får et stor lyst køkken alrum. Spisestuen har gulvvarme. Fra spisestuen er der adgang til regulær stue med godt lysindfald. Fra spisestue er der udgang til havestuen som fungerer som en ekstra stue 8-10 måneder om året. Herfra er der udgang til terrasse og haven. I villaens soveafdeling er der stort soveværelse med masser af skabsplads. Her er stort børneværelse som oprindeligt var to værelser. Dette kan naturligvis reetableres. Der er ligeledes gæstetoilet. Dette er ligesom badeværelset blevet renoveret og fremtræder lyst og lækkert og har
naturligvis gulvvarme. Den daglige indgang er via bryggers som rummer vaskefaciliteter samt opbevarinsplads.

Til villaen høre en skøn have med mange muligheder. Der er flere terrassere og hyggekroge. Til bilen er der carport og der er stor cykel/redskabsskur/værksted. Mangler du plads til opbevaring er der et stort loft der er med delvis gulv og hylder.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Per Johnny Priesner på tlf. 61390257 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Stellavej 3

5210 Odense NV

boligID: 10443

Kontantpris

2.098.000 DKK

Udbetaling

105.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.317 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.599 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.587 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

114 m2

Værelser

5

Grundareal

722 m2

Byggeår

1972

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Stellavej 3, 5210 Odense NV.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Per Johnny Priesner på 61390257 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering