Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Meget flot og indflytningsklar villa i Odense M

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder denne indflytningsklare villa i det attraktive Odense M. Villaen er er af nuværende ejer løbende vedligeholdt, og fremtræder derfor i virkelig god stand. Du kan således blot flytte ind med dine møbler og nyde livet. Haven er nem at holde, og der er carport til bilen og stort isoleret udhus med indlagt el.

Du ankommer via den originale indgang med jernlåge. Herfra er der adgang til hoveddøren, hvor du møder en pæn entré med fin plads til gæster, overtøj og masser af lys, da hoveddøren er med matteret glas. Fra entreen kommer du ind i det åbne køkken/alrum. Køkkenet er hvidt med træbordplade, og uden overskabe, så det virker dejligt let og moderne. Der er skabsvæg med ovn oppe i højden samt masser af skabsplads. Baren mod spisepladsen er super til servering eller at sidde og hygge, mens der laves mad. Stuen, som ligger rundt om hjørnet, er nem at indrette og der er masser af lysindfald fra de store vinduer. Her er naturligvis udgang til terrassen, som er delvist overdækket således man kan blive siddende og hygge, selv når duggen falder på en smuk sommeraften. Huset har soveværelse med walk-in-closet. Der er et ekstra værelse. Badeværelset er ligeledes renoveret og fremstår lækkert med gulvvarme og stor bruseniche. Huset har en god tør kælder på 44 m2 i boligkvalitet. Her er der et ekstra værelse og bryggers, som i dagligdagen bruges som indgang. Der 2 mindre disponible rum til opbevaring mm.

Du er få min. kørsel fra Odense City, gågaden, de hyggelige cafeer, Rosengårdcentret, Syddansk Universitet m.m. Haven er ugenert og nem at holde. Der er som nævnt carport og cykelskur.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Christian Bisgaard Jensen på tlf. 2266 9477 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bramstrupvej 22

5230 Odense M

boligID: 10853

Kontantpris

3.298.000 DKK

Udbetaling

165.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.525 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

13.543 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

11.850 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

100 m2

Værelser

3

Grundareal

720 m2

Byggeår

1960

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

Thomas
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Bramstrupvej 22, 5230 Odense M.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Christian Bisgaard Jensen på 2266 9477 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering