Meget ejendom for pengene

Meget ejendom for pengene

Villa i naturskønne omgivelser, med kig til åbne marker udbydes nu til salg

Drømmer du om en billig ejendom, med plads til hele familien? Så er denne ejendom noget for dig!

Boligens rumfordeling giver mulighed for "børneafdeling" på 1. salen, som udgøres af et dejligt rummeligt værelse, et værelse med egen indgang til 1. salens badeværelse og et repos.

Ved at have værelserne på 1. salen, er der god plads til at opholde sig og være sammen som familie i stueetagen.

Ejendommen indeholder i stueetagen entre med god skabsplads. Stort og åbent køkken/alrum med god bord- og skabsplads samt plads til spisekrog. Rummelig stue med udgang til overdækket terrasse. Fordeler gang med trappe til 1. sal. Badeværelse med brus og et soveværelse.

Til ejendommen hører overskuelig have, hvor der er fin plads til leg, sommer arrangementer og afslapning.

Ejendommen er beliggende centralt i Harndrup, som både byder på indkøbsmuligheder, offentlig transport samt kort afstand til motorvejsnettet. Den lokale skole, Fjelsted Harndrup Skole, hvor man kan gå til og med 6. årgang, ligger i cykelafstand fra boligen.


Ring til Frank på 2115 3944 for en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Hjortebjergvej 6, Harndrup så skal du være velkommen til at kontakte BEJLEGAARD EJENDOMME ApS på telefon 2115 3944 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hjortebjergvej 6
5463 Harndrup
boligID: 8664
Kontantpris 745.000,-
Udbetaling 40.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.284,-
Brutto ekskl. ejerudgift 2.977,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.644,-
Type Villa
Bolig (BBR) 120m2
Værelser 5
Grundareal 611m2
Byggeår 1934
Energimærke E
Kælderareal 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu