placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Masser af lys og dejlige terrasser

Beliggende for enden af blind vej med udsigt til den smukkeste natur og havkig, finder du dette gennemrenoverede sommerhus på det populære Langø. Huset ligger på en stor grund med masser af plads i haven til børnenes leg med trampolin, fodbold, Crockett mm.. Du har kig til vandet og på de store terrasser foran og bag huset kan du nyde solen fra tidlig morgen til den går ned over vandet. Terrassen mod aftensolen er delvist overdækket, så du kan sidde her selv når duggen falder.

Selve huset er løbende renoveret og fremstår 100% indflytningsklart. Der er mindre entré med adgang til soveværelse og badeværelse med bruseplads. Her er ligeledes adgang til mindre depotrum. Fra entréen kommer du ind i køkken/alrum som har masser af lys fra de mange ovenlysvinduer. Her er mindre, men super funktionelt, køkken med spiseplads. Stuen har fin plads, og som i hele huset er her loft til kip, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse. Fra stuen er der adgang til værelser med skabsplads. Fra stuen er der ydermere udgang til den meget store træterrasse mod haven. Her er masser af plads til spiseafdeling og solsenge mm. Hele terrassen er lavet med trin rund så der er fri adgang til haven og man kan naturligt sidde på et trin og nyde haven. Terrassen ved indgangen har morgensol og skøn udsigt til den smukke natur på Langø.

Til huset hører stor garage med plads til cykler, havemøbler, surfer, havkajak mm og der er indlagt fibernet i ejendommen. Naboen på venstre side er et inddæmmet vådområde hvor der er et meget rigt fugleliv. I nabolaget er der flere børnefamilier så man finder nemt legekammerater. Der en fin typisk dansk badestrand med lavt børnevenligt vand og sandbund.

Alt i alt et kvalitetshus som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Walther Alf Juel Rasmussen på tlf. 2425 5025 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Dunhammeren 114

5390 Martofte

boligID: 8074

Kontantpris

1.748.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.101 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.344 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.376 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

69 m2

Værelser

4

Grundareal

983 m2

Byggeår

1978

Etage

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Dunhammeren 114, 5390 Martofte.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Walther Alf Juel Rasmussen på 2425 5025 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering