Masser af lys og dejlige terrasser

Beliggende for enden af blind vej med udsigt til den smukkeste natur og havkig, finder du dette gennemrenoverede sommerhus på det populære Langø. Huset ligger på en stor grund med masser af plads i haven til børnenes leg med trampolin, fodbold, Crockett mm.. Du har kig til vandet og på de store terrasser foran og bag huset kan du nyde solen fra tidlig morgen til den går ned over vandet. Terrassen mod aftensolen er delvist overdækket, så du kan sidde her selv når duggen falder.

Selve huset er løbende renoveret og fremstår 100% indflytningsklart. Der er mindre entré med adgang til soveværelse og badeværelse med bruseplads. Her er ligeledes adgang til mindre depotrum. Fra entréen kommer du ind i køkken/alrum som har masser af lys fra de mange ovenlysvinduer. Her er mindre, men super funktionelt, køkken med spiseplads. Stuen har fin plads, og som i hele huset er her loft til kip, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse. Fra stuen er der adgang til værelser med skabsplads. Fra stuen er der ydermere udgang til den meget store træterrasse mod haven. Her er masser af plads til spiseafdeling og solsenge mm. Hele terrassen er lavet med trin rund så der er fri adgang til haven og man kan naturligt sidde på et trin og nyde haven. Terrassen ved indgangen har morgensol og skøn udsigt til den smukke natur på Langø.

Til huset hører stor garage med plads til cykler, havemøbler, surfer, havkajak mm og der er indlagt fibernet i ejendommen. Naboen på venstre side er et inddæmmet vådområde hvor der er et meget rigt fugleliv. I nabolaget er der flere børnefamilier så man finder nemt legekammerater. Der en fin typisk dansk badestrand med lavt børnevenligt vand og sandbund.

Alt i alt et kvalitetshus som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Dunhammeren 114, Martofte så skal du være velkommen til at kontakte Walther Alf Juel Rasmussen på telefon 2425 5025 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Dunhammeren 114
5390 Martofte
boligID: 8074
Kontantpris 1.748.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.101,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.130,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.298,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 69m2
Værelser 4
Grundareal 983m2
Byggeår 1978
Energimærke
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu