placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Må anvendes som fritidsbolig

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder dejligt helårshus, som må anvendes til fritidsbolig. Ejendommen er beliggende i skøn natur med flot udsigt over marker. Kort afstand til Kædeby og Humble med gode indkøbsmuligheder hos DagliBrugsen, Sparkøbmanden og hos bageren. Kædeby Cafeen ligger i cykelafstand fra ejendommen og byder på lækker og veltillavet kromad - folk kører langvejs fra for at smage den gode mad og opleve den fantastiske stemning.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Haven er overkommelig, hvilket giver optimale muligheder for at nyde livet både ved anvendelse som fritids- og helårsbolig med et minimum af vedligehold.Til ejendommen hører udhus, som kan indrettes til værksted eller aktivitetsrum med dart og bordfodbold.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig, som præsenterer sig fint med bryggers med gulvvarme. Fra bryggerset er der adgang til badeværelse med brus. Skønt og charmerende køkken med spiseplads, som fremtræder lyst og venligt. Fra køkkenet træder du ind i vinkelstue der rummer både spise - og opholdsstue. Fra husets entre med klinker går vi ad trappen til 1. salen, som byder på repos med opholdsplads og fremtræder indbydende med plankegulv og loft til kip. Skønt soveværelse med loft til kip.

Mangler I sovepladser, kan der etableres ekstra værelse i stuen, ligesom der kan redes op til overnattende gæster på sovesofa på 1. salens repos.

Humble byder også på apotek samt busforbindelse til Rudkøbing og Svendborg. Cykelafstand til lækker badestrand ved Ristinge. Sport kan udøves med udgangspunkt i Humble Hallen, som bl.a. tilbyder Badminton, Fodbold, Gymnastik, Håndbold og Fitness.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Martin Theilgaard Hansen på tlf. 28703317 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kædebyvej 31

5932 Humble

boligID: 10863

Kontantpris

398.000 DKK

Udbetaling

25.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

862 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

2.044 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

1.646 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

85 m2

Værelser

5

Grundareal

248 m2

Byggeår

1900

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Kædebyvej 31, 5932 Humble.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Martin Theilgaard Hansen på 28703317 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering