placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Lystejendom med hestefaciliteter, stort kontorlandskab og fantastisk udsigt over det sydfynske øhav

Lystejendom med hestefaciliteter, stort kontorlandskab og fantastisk udsigt (overskrift)


Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu denne helt fantastiske lystejendom med masser af charme og muligheder med hele 25.390 m2 grund.

Ejendommen er en sand perle som er beliggende i virkelig flot natur op til Svanninge bakker (de fynske alper) og fra grundens højeste punkt er der en fantastisk udsigt over bakkerne til det sydfynske øhav.

Ejendommen er beliggende i et meget aktivt lokal samfund tæt ved skole, købmand, idrætsfaciliteter samt forsamlingshus og med ca. 4 km til dejlig badestrand i Falsled. Faktisk er byen Haastrup kåret til årets landsby i 2020.

Ejendommen består af hovedhus til beboelse, længe som er omdannet til lækkert råt kontor med tilhørende værksted/lager. Desuden er der lade med 4 hestebokse, hal til opbevaring samt lade til lager mm. Med andre ord er der masser af muligheder for at kombinerer bolig, erhverv og hobby i én og samme ejendom.Selve hovedbygningen er et smukt bindingsværk hus med stråtag. Her er løbende vedligeholdt og denne fremstår således med nyere køkken alrum, hvor der er rigeligt plads til selv den store familie.
Fra køkken er der udgang til haven og terrassen. Der kommer masser af lys ind fra begge sider at rummet. Her er naturligvis synlige bjælker i loftet. Dette går igen i hele hovedbygningen. Fra køkken er der via dobbelt fransk dør adgang til stor vinkelstue med brændeovn/pejs. Denne er bygget til stedet og har oprindeligt fungeret som et stort ildsted, men efterfølgende monteret med indsats. Stuen er delvist opdelt af halvmur i bindingsværk. Man kan således indrette med hyggestue og selve opholdsstuen. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen med stort badeværelse med karbad. Det fremtræder originalt fra 70erne, hvilket giver et cool look til rummet. Selve soveværelset er dejligt stort og med vinduer mod haven samt udgang til terrassen. Børneafdelingen ligger i ejendommens modsatte, som er indrettet med stor børneafdeling med 3 store værelser samt eget badeværelse med 10x10 fliser, som passer perfekt til stilen. Her er gulvvarme og karbad samt bruseniche.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jens Jørgen Hempel-Hansen på tlf. 40285483 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Pilekrogen 14

5600 Faaborg

boligID: 10570

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Pilekrogen 14, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jens Jørgen Hempel-Hansen på 40285483 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering