placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Lystejendom med garageanlæg

Boligtilbolig.dk tilbyder nu denne gennemrenoverede lystejendom med lækkert garageanlæg som er perfekt til hobby eller virksomhed. Ejendommen er løbende renoveret og fremtræder således i perfekt stand og indflytningsklar. Foruden garagen er der stort kontor i "udhus" som nemt rummer 3-4 arbejdspladser. Fra ejendommen er der skøn udsigt til naturen.

Du ankommer til ejendommen via den store brede indkørsel som giver adgang til garageanlægget. Der er desuden ekstra pladser til biler ved siden af garagen. Fra indkørselsesområdet kommer du ind i gården som fungerer som en meget stor terrasse hvor den del mod bygningen er overdækket. Her finder du også døren som til entreen som er yderst rummelig. Fra denne er der adgang til bryggers med vaskefaciliterer og om du ønsker kan du også udefra gå ind i ejendommen via bryggers. Fra entre er der adgang til lækkert moderne lyst køkken. Spisestue og opholdsstue er med nye gulve og her er masser af plads til selv meget store selskaber. Der er udgang til terrassen og haven samt en skøn udsigt over markerne til naturen. I stueplan er der desuden fint badeværelse i granit. Som nævnt er der stort "udhus/disponibelt rum" i stueplan. Adgang til dette er fra gården under overdækningen. Rummet er i beboelseskvalitet, men tæller ikke med på BBR som beboelse. For nuværende er det kontor og til dette er det perfekt for en selvstændig med brug for hjemmekontor. På 1. salen er der meget stor fordelergang/repos. Her er ikke mindre en 4 store værelser. I det nuværende soveværelse er der en fremskudt skabsvæg som fungerer som rumdeler således at man på bagsiden har opbevaringsrum. På 1. salen er der desuden stort badeværelse med karbad og bruseniche.

Grunden er anlagt med græs og træer samt buske i skel. Du har her muligheden for at kombinerer privat bolig med erhverv eller en pladskrævende hobby. Det er en ejendom med mange muligheder som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Søren Dybmose på tlf. 4031 1323 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Overgade 8

5492 Vissenbjerg

boligID: 10590

Kontantpris

2.498.000 DKK

Udbetaling

125.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.101 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

10.135 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

8.864 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

262 m2

Værelser

6

Grundareal

1336 m2

Byggeår

1940

Energimærke

B

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Overgade 8, 5492 Vissenbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Søren Dybmose på 4031 1323 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering