placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Lystejendom med 2 boliger og 205 m2 hal med gulvvarme

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder denne unikke perle af lysejendom med mange muligheder for benyttelse. Hele ejendommen fremtræder super flot og er gennemrenoveret fra enden til anden. Der er også separat lejlighed, som er beliggende i forbindelse med dobbelt garage. Ydermere er der stor hal med stor port, der let kan omdannes til bolig, da denne del fuldt ud er isoleret og er også med gulvvarme. Denne del og også særdeles velegnet til konto/ netbutik eller til den største og mest lækre gildesal.

Der er tale om en virkelig sjældent udbudt vare. Der er over 500 m², som er opvarmet via gulvvarme.

Hovedhuset har stor lys entre, hvorfra der er adgang til lækkert køkken alrum med lyse elementer holdt i husets stil med fyldingslåger fra HTH samt granitbordplade. Spisepladsen rummer nemt 10-14 gæster. Fra køkkenet er der udgang til terrassen og derfra videre adgang til haven. Tilbage i køkkenet er der kogeø med bardisk man kan hygge sig ved. Der er adgang til bryggers i samme stil, og her er husets teknik rum. Selve varmekilden er en kombi af luft til vand pumpe samt el, når det er højsommer suppleret med pillefyr. Teknikken styres af en computer, så man ikke skal tænke over indstillingen. Hele huset er med gulvvarme og dermed giver det den mest behagelige varme. Fra køkkenet er der adgang til værelse med udsigt til den smukke natur. Der er ligeledes adgang til veletableret lækkert badeværelse. Her er nedsænket badekar med bobler, bruseniche samt håndklædevarmer. I hovedhusets modsatte ende finder du den store lyse stue med masser af plads til spiseafdeling samt hyggelig opholdsafdeling. Faktisk kan man nemt opdele stuen og få et ekstra værelse, da køkkenet nok oftest vil fungere som spisestue. Fra stuen er der adgang til soveværelse. Fælles for hele hovedhuset er, at alt er renoveret fra bunden og er optimalt isoleret. Der er synlige bjælker i loftet som giver charme til huset.

I den ene længe, som er fritlæggende, er der indrettet en separat lejlighed med mulighed for en lejeindtægt i niveauet 6.000 kr. om måneden. Der er stor stue/alrum med gulvvarme, ligesom resten af længen har i denne del, hvor der er beboelse. Lejligheden har desuden 2 værelser og dejligt badeværelse. Indgangen til lejligheden sker via mellemgang, hvorfra der også er adgang til den dobbelte garage med 2 el porte.

Den 3. længe er næste ny og indeholder stort rum med fuld loftshøjde. Hele bygningen er 205 m² plus hems, som også har fuld loftshøjde. Denne del er indrettet med kontor på ca. 40 m². Her er også køkken og badeværelse. Denne bygning kan således nemt indrettes til kontor/ webbutik/ luksus værksted for en håndværker. Der er stor port og nem adgang med lastbil op til 3500 kg.

Foruden ovennævnte bygninger er der gammel lade, som kan bruges til opbevaring. Der er brændeskur og god plads til opbevaring af diverse effekter på grunden.

Det er på alle måder en unik perle med mange muligheder, som her tilbydes. For at få det rette indtryk af ejendommen, skal den helt klart opleves i virkeligheden, så ring endelig til sælger for at aftale en uforpligtende fremvisning af ejendommen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Martin Løvenholdt Palm på tlf. 28780528 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Frøbjergvej 57

5560 Aarup

boligID: 10521

Kontantpris

2.998.000 DKK

Udbetaling

150.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.420 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

12.164 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

10.640 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

205 m2

Værelser

6

Grundareal

10040 m2

Byggeår

1867

Energimærke

B

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Frøbjergvej 57, 5560 Aarup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Martin Løvenholdt Palm på 28780528 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering