Luksusvilla nyere køkken og bad

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder denne luksusvilla beliggende i det attraktive Dyrup på stille villavej tæt på skoven, å-stien samt skolen og indkøb. Villaen er løbende renoveret og fremtræder således indflytningsklar. Villaen har indendørs pool, som for nuværende ikke bruges. Her er der mulighed for at fortsætte med pool eller tilpasse rummet til andet behov. Det kunne være hjemmekontor, teenageafdeling, hobbyrum eller andet spændende.

Villaen indeholder entré til de fine gæster med adgang til stuen. I hverdagen bruges indgangen ved det store praktiske bryggers, som har masser af plads til fodtøj, overtøj og vasketøj da der er vaskesøjle i bryggers. Fra bryggers kommer du ind i dejligt stort køkken/alrum med nyere køkken holdt i moderne stil med skuffer og hvide fronter. Som en ekstra detalje er der en super flot granitplade på, som fungerer som en bar på den side der vender mod spisepladsen. Her er der i øvrigt plads til langbord og mange gæster. Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, som har to afdelinger. Her kan man om man ønsker møblerer med en spisestue og opholdsstue. Den ene opholdsstue har brændeovn, som jo giver ekstra hygge en kold frostklar vinterdag. Villaen indeholder hele 4 soveværelser. Det ene med udgang til solterrasse. Alle værelser har en god størrelse og der er plads til skabe. Badeværelset er ligeledes renoveret og fremtræder super lækkert med karbad og naturligvis gulvvarme. Området med pool kan nemt startes op, men der er som nævnt også mange andre muligheder i dette område. Der er badeværelse of sauna i området og udgang til terrassen. På terrassen kan du nyde solen og her er masser af plads til loungemøbler, spisebord, stor grill og i haven kan børnene nemt få masser af plads til at lege.

Til villaen hører muret garage og carport. Der er desuden ekstra parkeringsmuligheder foran villaen. Villaen er hulmurisoleret, der er ekstra isolering på taget og taget er renoveret med bl.a. nye zink tagrender.

En super lækker villa som skal opleves for at få det fulde og rigtige indtryk.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Lisas Allé 7, Odense SV så skal du være velkommen til at kontakte boligtilbolig.dk på telefon eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Lisas Allé 7
5250 Odense SV
boligID: 9465
Kontantpris 3.298.000,-
Udbetaling 165.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.926,-
Brutto ekskl. ejerudgift 13.027,-
Netto ekskl. ejerudgift 11.626,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 210m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 812m2
Byggeår 1969
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu