Luksusvilla med lækre detaljer og masser af værelser

Ejendomsmægler boligtilbolig tilbyder denne Villa de Luxe villa beliggende i lukket vænge. Villaen er løbende renoveret og fremtræder i super stand med masser af dejligt lysindfald og med mange værelser. Til villaen hører desuden stor garage med disponibelt rum som nemt kan bruges til opholdsrum eller hjemmekontor.

Selve villaen indeholder entre med skifferklinker. Fra entre er der adgang til spisestuen som ligger i delvis åben forbindelse med køkkenet. Spisestuen er rigelig stor til langbord med 12-14 gæster. Spisestuen har skønne trægulve. Opholdsstuen er på den anden side af den rå vandskurede væg som udgør den super hyggelige pejs og indbygget bænk. Her er ligeledes skiffergulve og med dejlig gulvvarme. Fra pejsestuen er der via de store vinduer skøn udsigt til haven og der er ligeledes udgang til terrassen som er delvis overdækket. Her kan man sidde og nyde sommeraftnerne og når duggen falder kan man sidde under overdækningen og tilmed køre markisen ud så hyggen kan fortsætte til ud på natten. Tilbage i villaen er der lækkert lyst køkken fra HTH. Her er kogeø og stålbordplader der passer perfekt til stilen i villaen. Køkken har ligeledes sorte skifferklinker som matcher de andre gulve. Villaen har hel 4 værelser hvoraf det store naturlig er soveværelset. Det ene værelse kan være kontor da det ligger sepereat ved entreen. Her er i øvrigt også gæstetoilet med adgang fra entreen. Det store badeværelse har ligeledes elementer fra HTH og sorte klinker med gulvvarme. Bemærk at de lækre Vola armatur fra Arne Jakobsen går igen i alle rum. En anden lækker detalje er at der er varme i spejlet således det ikke dugger når man bader. Villaen har praktisk bryggers med vaskefaciliteter fra bryggers er der adgang til den store garage med el-port. Det gamle redskabsskur er udvidet og isoleret og i dag indrettet i beboelseskvalitet. Det er ikke godkendt til beboelse, men fungerer perfekt til opholdsrum, legerum, hobbyrum mm.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Slagkrogen 38, Odense SØ så skal du være velkommen til at kontakte Michael Leth på telefon 2252 8732 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Slagkrogen 38
5220 Odense SØ
boligID: 10016
Kontantpris 2.898.000,-
Udbetaling 145.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.636,-
Brutto ekskl. ejerudgift 12.264,-
Netto ekskl. ejerudgift 10.550,-
Type Villa
Bolig (BBR) 147m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 1019m2
Byggeår 1977
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu