Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Luksusvilla med havudsigt

Beliggende med den smukkeste udsigt over havet, og den smukke natur i det kuperede terræn med marker, skov og gamle stenhegn, finder du denne moderne og minimalistiske villa.

Villaen indeholder entré i åben forbindelse med køkken/alrum, som har den smukkeste udsigt. Her kan man sidder og nyde udsigten og naturens forandring på de 4 årstider. På den måde er det som et levende maleri du står op til hver dag. Når du kommer hjem kan du nyde solen gå ned og de smukker farver på himlen, som er helt unikke når man er så tæt på havet. Stuen ligger i vinkel af køkken/alrummet, og har naturligvis samme fascinerende udsigt. Forældreafdelingen indeholder master bedroom, med udgang samt privat badeværelse som har såvel bruseniche som badekar. Børneafdelingen indeholder tre værelser samt depotrum/kontor. Her forefindes desuden bryggers med vaskefaciliteter samt teknikskab.

Hele villaen har naturligvis gulvvarme, og er et lavenergihus. Der er er dejlig stor grund med masser af muligheder for at holde får, høns eller blot have en stor have/park.
Den ekstravagante kan foran villaen bygge en stor terrasse med en infinity pool, som man ser det på film.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, John Villiam Vestergaard Madsen på tlf. 5137 6000 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sildegravsbanken 10

5466 Asperup

boligID: 7264

Type

Villa

Bolig (BBR)

172 m2

Værelser

5

Grundareal

19629 m2

Byggeår

2012

Energimærke

A2

Etager

1

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering