placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Luksusvilla i lukket vænge

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu denne muremestervilla beliggende i det attraktive Nr. Lyndelse, og i et lille lukket vænge på Pilevej. Villaen er udført med vandskuret vægge inde og gulvvarme i hele huset - dog ikke baren.~ Der er lagt nyt tag i 1999 og der er dobbelt carport. Haven er lukket og der er fin terrasse. Du er 5 min på cykel fra 2 skoler samt masser muligheder for indkøb. Med andre ord en super fin villa i et lækkert lokalområde.

Selve villaen indeholder stor entré med overdækket indgangsparti. I entréen er der masser af plads til at indrette med møblement og spejl til gæsterne, ligesom der er fin plads til at hænge overtøjet. Fra entréen er der adgang til meget stor sammenhængende spise- og opholdsstue. Fra spisestuen er der udgang til lukket terrasse, som er delvist overdækket. Opholdsstuen har brændeovn og begge stuer har masser af plads. Om man ønsker et køkken/alrum, er det nemt at indrette dette, da køkkenet ligger på den anden side af væggen. Køkkenet er i lyst træ og der er for nuværende spiseplads i køkkenet. I villaens soveafdeling er der 4 soveværelser, hvoraf det store naturligt vil være et forældresoveværelse. Badeværelset er med lyse klinker og bruseniche. I forbindelse med entréen er der gæstebadeværelse. Endelig er der funktionelt bryggers med vaskefaciliteter og her er masser af plads til fodtøj og overtøj, da den typisk bruges som daglig indgang. Som en bonus er der et ekstra rum, som er indrettet som bar for nuværende. Kan også være kontor eller hobbyrum.

Til villaen hører dobbelt carport som redskabs og cykelskur. Der er skøn lukket have med plads til leg og hygge.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Hans Lund Hansen på tlf. 6147 4786 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Pilevej 39

5792 Årslev

boligID: 11179

Kontantpris

2.798.000 DKK

Udbetaling

140.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.408 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

14.212 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

11.492 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

155 m2

Værelser

6

Grundareal

767 m2

Byggeår

1977

Energimærke

E

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Pilevej 39, 5792 Årslev.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Hans Lund Hansen på 6147 4786 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering