LUKSUSsommerhus - KUN FOR FEINSMECKERE

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder LUKSUS sommerhus opført i 2009 - ET HUS FOR FEINSMECKERE - opført i de BEDSTE materialer og i HØJ HÅNDVÆRKSMÆSSIG KVALITET.

GULVVARME i hele huset. LUFT-TIL-VAND varmepumpe + solceller. Huset er egnet til helårsbrug.

LOFT TIL KIP i alle rum. Lækkert arkitektonisk design med mange spændende løsninger indsamlet gennem et helt arbejdsliv som tømrer.

Til ejendommen hører carport samt 18 kvm. isoleret udhus udført i "boligkvalitet".

Ejendommen er beliggende i Hou på Nordspidsen af Langeland med kort afstand til dejlig badestrand samt godt fiskevand. Dejligt naturområde med mulighed for fantastiske gåture. Andel i fællesareal på 11.000 m² ved stranden. Kort afstand til Lohals by med indkøbsmuligheder i Dagli’brugsen.

Nuværende ejer har tilladelse til at bruge sommerhuset til helårsbeboelse!

For en uforpligtende fremvisning kontakt ejendomsmægler Michael Koll på e-mail: mk@boligtilbolig.dk / tlf.: 2711 6843

Ejendommen indeholder:

Entre / fordeler gang med klinker og loft til kip.

Værelse med parketgulv i ask, 2 enkeltsenge og udgang til haven.

Dejligt soveværelse med dobbeltseng, parketgulv i ask og udgang til have.

Lækkert badeværelse med ovenlysvindue, som giver et fantastisk lysindfald. Loft til kip. Brus samt badekar, som er sænket for lettere indstigning. Flot terrazzo bordplade. Adgang til teknikrum med vaskesøjle.

Lyst og venligt IKEA-køkken med klinker og ergonomiske løsninger, såsom sænket granitbordplade med kogeplade. Godt arbejdsbord og god skabsplads.

Skøn spise- og opholdsstue med fantastisk lysindfald via gavlparti med glas til kip. Loft til kip, klinker og skøn åben pejs til en hyggelig aften i godt selskab. Udgang til overdækket sydvendt terrasse med loft til kip.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Solgården 20, Tranekær så skal du være velkommen til at kontakte Michael Koll på telefon 27116843 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Solgården 20
5953 Tranekær
boligID: 9503
Kontantpris 1.745.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.221,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.594,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.358,-
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 83m2
Værelser 3
Grundareal 1200m2
Byggeår 2009
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu