Luksuslejlighed i 2 plan med adgang til lækker have

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu denne unikke lejlighed/byhus i måske byens mest populære gade – H. C. Andersensgade. Lejligheden er gennemrenoveret i 2018/2019 og fremstår 100 % indflytningsklar. Lejligheden har adgang til en skøn have/oase af grønt med træterrasser, bede, bassin og orangeri med plads til to stole og cafébord.

Selve lejligheden er i to plan. I den meget høje stueplan er der entré med garderobeplads. Fra denne er der adgang til dels stue, og dels køkken/alrum. Køkken/alrummet er med klinker på gulvet, som naturligvis er med gulvvarme. Køkkenet er holdt i mat hvid og med masser af skuffer. Der er Corian bordplade og indbygget bar mod spisepladsen så man kan sidde og spise de små måltider eller hygge med et glas vino eller en kop kaffe. Fra køkkenet er der udgang til mindre altan, hvorfra der er nedgang til den skønne have med flere terrasser og hyggekroge og masser af smukke planter. Have er anlagt af havearkitekt.
Tilbage i lejligheden er der fra køkken/alrum adgang til værelse med skabsplads og nye plankegulve. Der er ligeledes fra køkken/alrummet delvist åben til stuen, som også er med nye plankegulve. Her er ligeledes nye vinduer i træ/alu. Fra stuen er der nedgang til underetagen, som er godkendt til beboelse. Her forefindes stort lækkert badeværelse med bruseniche, karbad, vaskesøjle og nyt bademiljø som igen er med Corian bordplade. Badeværelset er naturligvis med gulvvarme, som resten af underetagen i øvrigt er. Foruden badeværelset er der to gode værelser. Det ene med walk-in-closet. Her er klinker på gulvet og alle ydervægge er opbygget i multiporplader som dels er isolerende og del åndbar. Endelig er der disponibelt rum som er perfekt til opbevaring.

Alt i alt en unik mulighed for at bo midt i byen med adgang til en skøn grøn oase og i gåafstand til alle byens mange spændende tilbud.

Ring til ejendomsmægler Thomas Kildemoes på tlf. nr. 4031 8010 for en fremvisning af denne luksuslejlighed.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se H.C. Andersens Gade 56, Odense C så skal du være velkommen til at kontakte Thomas Kildemoes på telefon 4031 8010 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

H.C. Andersens Gade 56
5000 Odense C
boligID: 10211
Kontantpris 3.898.000,-
Udbetaling 195.000,-
Ejerudgift pr. måned 3.732,-
Brutto ekskl. ejerudgift 15.815,-
Netto ekskl. ejerudgift 13.846,-
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 128m2
Værelser 3
Byggeår 1895
Energimærke D
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu