Luksus hus med stor stue

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder nu denne skønne bolig i det populære Sanderum. Boligen er renoveret fra A-Z, og fremstår helt indflytningsklar for selv den kræsne køber. Boligen er af nuværende ejer blev renoveret og der er kommet lækker tilbygning, som rummer en stor stue. Tilbygningen er i vedligeholdelsesfrie materialer og der er en nem have. Det er således en bolig som egner sig perfekt til dig som vil bruge tiden på andet end at vedligeholde boligen.

Du ankommer i dejlig lys entré, hvor der er fin plads til overtøjet. Fra entréen kommer du ind i boligens leverum, som rummer lækkert lyst køkken med masser af skabs- og bordplads. De mekaniske ovenlysvinduer giver masser af lys i køkkenet.
For nuværende er det indrettet med højbord til de daglige måltider. Bordpladen er samme træ som selve køkkenet, så det passer sammen. Spisebordet er der masser af plads til, og du kan således have masser af gæster til spisning. Fra køkken/alrummet er der udgang til skøn terrasse, som går langs boligen og videre rundt om boligen. I den nemme have er der bygget hyggelig træterrasse i hjørnet, og haven er indhegnet og velegnet til små børn eller dyr som ikke skal smutte væk.
Tilbage i boligen ligger stuen i forlængelse af køkken/alrummet. Her er fin plads til at indrette med sofagruppe mm. Der er stort vinduesparti i hele gavlen mod haven således der kommer masser af lys ind, og samtidig giver det en skøn udsigt til haven fra hele rummet. Der er gulvvarme i hele stuen. Fra stuen er der dobbeltdør til terrassen.
Boligen har fint soveværelse med udgang til terrassen og skabsvæg. Der er lækkert badeværelse med bruseniche og naturligvis gulvvarme.
Bryggers ligger ved entréen og fungerer i praktisk som stedet du hænger overtøj og fodtøj. Hertil er der fine skabe. Her er ligeledes vaskefaciliteter. Endelig er der kontor/værelse med skabsplads.

Til boligen hører den skønne have samt carport med skur. Taget er nyt. Inddækninger og stern er i zink og træværk er skiftet til fiberplank for at have minimal vedligeholdelse.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du være velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Morelvej 89, Odense SV så skal du være velkommen til at kontakte Carsten Espersen på telefon 5153 3156 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Morelvej 89
5250 Odense SV
boligID: 10268
Kontantpris 1.998.000,-
Udbetaling 100.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.791,-
Brutto ekskl. ejerudgift 8.151,-
Netto ekskl. ejerudgift 7.133,-
Tjek boliglån
Type Rækkehus
Bolig (BBR) 96m2
Kælderareal 0m2
Værelser 3
Grundareal 357m2
Byggeår 1970
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu