Liljehus med pejs inde og ude, kig til vandet og den smukke natur

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder her et dejligt Liljehus på en stor grund med masser af plads til leg og hygge med familie og venner. Der er er god rum inddeling med soveværelse og to gode børneværelser. Den store stue har masser af plads til spiseafdeling samt opholdsafdeling og yderligere, er der en hyggelig pejseafdeling, hvor man kan sidde og hygge selv på en skøn vinterdag. Om sommeren fungerer den store træ terrasse som en ekstra stue. Den går rundt om huset, således du både kan finde sol til morgenkaffen og til aftensmaden. Den store overdækning gør, at du kan sidde i ly, når duggen falder, og du kan tilmed hygge ved at tænde den udendørs pejs. Tilbage i huset er der dejligt badeværelse med gulvvarme og lyse klinker. Køkken har udgang til terrassen.

Til huset høre carport samt redskabsskur.

Du kan som sagt lige se vandet, da huset ligger i 2. række. Standen er typisk dansk med dejligt frisk badevand. Der er masser af natur på Langø og muligheder for at handle langs vejen ved de mange boder. Du kan også købe brød ved den økologiske bager i Måle. Her finder du også Danmarks måske bedste røgeri, som leverer fisk til flere Michelin restauranter. Vil du selv tilberede fisken, kan du naturligvis fange den, da der er mange fiskepladser på strækningen til Fyns Hoved. Alternativ kan du købe dem hos fiskerne på Fyns Hoved.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Klokkelyngen 20, Martofte så skal du være velkommen til at kontakte Kurt Nielsen på telefon 21651830 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Klokkelyngen 20
5390 Martofte
boligID: 9409
Kontantpris 1.198.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.971,-
Brutto ekskl. ejerudgift 4.918,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.341,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 72m2
Værelser 4
Grundareal 1466m2
Byggeår 1975
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu