placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Liebhaverejendom med bindingsværk og stråtag i det skønne Faldsled med kort til strand og vand

Strandnær - gedigen - tilfuld - sjæl - magisk - børnevenlig

Stilfuldt skipperhus i Falsled på det smukke Sydfyn
Her er et smukt hus med rødder langt tilbage i tiden og som er blevet nænsomt tilpasset et moderne hverdagsliv.
Gemt som en perle midt i den idylliske landsby tæt ved vand og skov, forfører denne ejendom allerede inden man træder ind over husets tærskel. Der er ikke kun tale om et charmerende skipperhus med flot bindingsværk og stråtag. Her overraskes man af husets loftshøjde og rummelighed, som i historiske rammer formår at favne nutidens livsstil og behov. En gennemgående og gedigen restaurering og ombygning fra 2006-8 omfatter også husets smukke haver.

Skipperhus med rig historie
Husets lange historie begynder ved dets opførelse i 1800, da Falsled havn var en af de største på Fyn. 'Skipperhus' er betegnelsen for en mere gedigen bygningsform med højt til loftet, kvalitetsmaterialer og de tre skorstene. De velhavende skippere skulle bo tæt ved havnen, hvor de hollandske skibe kunne lægge til.

Nyt møder gammelt
Huset lægger ikke skjul på sin alder med bindingsværk, stråtag og de originale sprossede vinduer, men det er bestemt ikke låst i en tidslomme. I 2006-8 blev der foretaget en tilbygning samt udnyttelse af første sal, som udvendigt er helt stilren men som indvendigt både passer til det gamle og giver det rum og det lys, som kræves af en moderne familie. Der er, for eksempel et køkken og alrum på 40 kvadratmeter, gulvvarme, hemse i børneværelserne, en første sal med stor repos og soveværelse til kip og den underjordiske vandtank, der samler regnvandet fra taget.

Albuerum og atmosfære
Huset formår at omfavne flere tidsaldre.
Når man træder ind ad hoveddøren og ind i de gamle stuer, der er gennemrestaureret i 2016, er man tilbage i 1800-tallet, med brændeovn og varme og hygge. Opfindsomhed og respekt for husets kvalitet præger alt, om det er børnenes legerum med tunnel og læsehule eller ’biblioteket’, ’alkoven’ eller varmerum til linned. I flere af boligens rum, er der originale William Morris tapeter på væggene.
Går man videre, består stueplan af tre gode værelser foruden et bryggers og et badeværelse med badekar og separat bruseniche.
Det nye køkken/alrum på over 40 kvm med masseovn - anerkendt som yderst bæredygtig og miljøvenlig opvarmning- , spisekammer og snedkerkøkken er fyldt med lys og har udsigt direkte til en fin havedam med vandløb. Her er der endnu højere til loft og vi rykker frem i tiden og mærker noget svensk rustikt i stilen. Gulvet er belagt med sten fra Indien og der er gulvvarme. Køkkenet er i åben forbindelse med et stort spiseområde, hvor en masseovn - miljøvenlig opvarmning- er med til at skabe et flot og behageligt rum, der er indrettet med funktionelt spisekammer. Endvidere kæder på ca. 15 kvm.

En ejendom for hele familien
Som en del af masseovnen bygget af Bjarne Wikstrøm, fører en snoet stentrappe fra køkkenet til første sal. Her bliver man overrasket af det store rummelige repos med synlige hanebånd og af den mængde af plads der er. Her er et stort flot soveværelse, også til kip, med franske døre og karnap. Og så fører en bred lys gang til endnu et badeværelse med badekar og tre børneværelser, to med hems.

Plads til opbevaring og hobby
Udover masser af bolig i stueplan er der også to store disponible rum med mange muligheder for både opbevaring, gildesal og hobbyrum. Der er endnu flere bonuskvadratmeter i det tilhørende udhus, som rummer en garage og to skure.
Udhuset er naturligvis opført i samme stil som stuehuset.

Udendørs idyl
Idyllen er også meget nærværende udenfor, hvor det er muligt at finde en plads i solen på alle tider af dagen på en af terrasserne, der også er belagt med sten importerede fra Indien. Haven er anlagt af flere omgange over de senere år med forskellige niveauer, stentrapper og køkkenhave omringet af frugtbuske.
Uanset hvor i haven man er, kan man nyde udsigten over de åbne marker, fuglelivet og den komplette ro, som findes her.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, John Frederick Mason på tlf. 40252102 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Højstræde 10

5642 Millinge

boligID: 10098

Kontantpris

2.898.000 DKK

Udbetaling

145.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.975 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

11.829 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

10.371 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

262 m2

Værelser

6

Grundareal

1577 m2

Byggeår

1813

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Højstræde 10, 5642 Millinge.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til John Frederick Mason på 40252102 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering