placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Landejendom i naturskønne omgivelser 8 km fra Odense C

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder denne fine landejendom beliggende i det gamle Villestofte i den smukkeste natur. 3HA jord samlet omkring ejendommen inkl. ridebane 20 x 60. (Drænet)
Ejendommen er beliggende inden for interesse zone med arealreservering til Ring 3 vest. Ved etablering af Ring 3 vest, må det forventes at Tyrsbjergvej 48 kan blive eksproprieret. Se vedlagte kortbilag på salgsopstilling. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til ejendomsmægler, boligtilbolig.dk

136 m2 beboelse i 2 plan, 60 m2 stald to store hestebokse og en ponyboks, 60 m2 lade /værksted/depot el. andet fx. gildesal og garage, Dobbelt carport, 10 m2 hønsehus/anden stald/depot. Ejendommen er beliggende på landet, men tæt på byen. Jorden ligger samlet omkring ejendommen. Ud over stuehuset består ejendommen af 2 længer, hvoraf den ene indeholder tidligere staldbygning og den anden indeholder udhus, garage og værksted / gildesal. Stuehuset indeholder: Entre med klinker. Dejligt lyst køkken-alrum (Svanekøkken). Lækker opholdsstue flot lysindfald fra begge sider, plankegulv og smuk udsigt over marker. Lyst badeværelse med brus, gulvvarme, og plads til vaskemaskine og tørretumbler og endvidere pusleplads.. Rummeligt lyst bryggers med udgang til terraesse. Kontor. 1. salen er i forbindelse med renovering i 2001 åbnet til kip, og består af rummelig repo med kvist og flot lysindfald. 1. salen har plankegulv på repo og i soveværelse og indeholder herudover endnu et skønt stort værelse med kvist. Fra alle rum er der en fantastisk udsigt over marker. Kælderrum/viktualierum med god hyldeplads samt plads til fryser. Stuehuset har endvidere nyere vinduer fra hhv. oktober 2017 og maj 2020.

700 meter til Langssøstien som fører til Paarup vuggestue, børnehave og skole samt fritids aktiviterer i TPI. Kort afstand til offentlig transport. 2. km til ridehus samt rigtig godt ride terræn og mulighed for skovridning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning på 25347224.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jette Frydenlund Iversen på tlf. 25347224 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tyrsbjergvej 48

5210 Odense NV

boligID: 10564

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Tyrsbjergvej 48, 5210 Odense NV.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jette Frydenlund Iversen på 25347224 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering