Lækkert sommerhus på dobbeltgrund

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder nu dette super lækre sommerhus et stenkast fra stranden. Huset ligger på dobbeltgrund, så der er fin plads i haven til leg og ophold. Er du mere til at nyde solen på terrassen, er der rig mulighed for dette på den store træterrasse, som fungerer som husets ekstra stue hele sommeren. Med glassider der kan skydes frem og tilbage og en markise der kan holde duggen væk, er er basis for mange hyggelige aftner i den sidste aftensol inden den stjerneklare himmel kan nydes i godt selskab.

Selve sommerhuset indeholder entré med adgang til stor garderobe/baggang. Fra entréen kommer du ind i dejligt køkken/alrum, med loft til kip og brændeovn. Der er nyt plankegulv under nuværende gulvbelægning. Fra stuen er der adgang til den store træterrasse med markise og læ vinduer. På terrassen er der ligeledes udekøkken, og i haven er der bygget skøn pavillon med glassider og fast tag. Et super hyggeligt the hus med dejlig udsigt til haven. Selve træterrassen er i øvrigt rigelig stor til at man kan indrette med både spiseplads, loungeområde, solsenge og som sagt udekøkken med plads til fars grill.

Tilbage i sommerhuset er der i stueplan soveværelse med skabsplads samt værelse ligeledes med skabsvæg.
På 1. salen er der for nuværende indrettet med et ekstra værelse med to sovepladser. Det kan naturligvis bibeholdes eller man kan lave forældresoveværelse. Fra 1. salen er der udsigt til stranden/havet. Badeværelset er i stueplan lige ved indgang, hvilket er praktisk hvis man er i haven. Der er bruseniche og i badeværelset er der ligeledes vaskemaskine. Ydermere er der gæstetoilet i stueplan og mangler du et bad kan du bruge den udendørs bruser.
Til huset hører 2 parkeringspladser. Der er stort cykel/redskabsskur. Hele grunden er indhegnet så man er privat, og små børn eller hunde kan løbe frit.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Tværstranden 26, Otterup så skal du være velkommen til at kontakte Conni Lykke Kofod på telefon 2331 6831 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tværstranden 26
5450 Otterup
boligID: 10256
Kontantpris 1.798.000,-
Ejerudgift pr. måned 987,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.562,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.516,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 63m2
Værelser 4
Grundareal 20810m2
Byggeår 1998
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu