LÆKKERT sommerhus for enden af lukket vej beliggende højt i NATURSKØNNE omgivelser ved SKOV, sø og 200 METER TIL VANDET

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder LÆKKERT sommerhus beliggende for enden af lukket vej – beliggende højt i NATURSKØNNE omgivelser ved SKOV, sø og 200 METER TIL VANDET ved Helnæs Bugten, Brunshuse, hvor grundejerforeningen sætter badebro op.

Huset er moderniseret og fremtræder lyst og indbydende med dejlige solrige terrasser mod øst, syd og vest. Til ejendommen hører også udhus indrettet til garage, Isoleret rum samt atelier med plankegulv og loft til kip samt udgang til have via stort vinduesparti - udført i boligkvalitet, men ikke godkendt til beboelse jf. BBR.

Luft-til-luft varmepumpe!

Brunshuse, som er et charmerende fiskerleje i bunden af Helnæs Bugten, har udsigt til Helnæs. Dette område er kendt for en fantastisk og varieret natur.

Kulinariske oplevelser findes i umiddelbar nærhed på Hotel Gl. Avernæs og Helnæs kro.

Helnæs Bugten er kendt som et af Fyens bedste spots til wind- / kitesurfing. Perfekte forhold til sejlads i havkajak, hvor du på vestsiden af Helnæs kan udfordre dig selv i bølgerne eller du kan øve dig og sejle en tur i roligere vande på østsiden.

Fiskeriet er godt og varieret med mulighed for at fiske i både Helnæs Bugten, Lillebælt og Put and Take søer

Ejendommen indeholder:

Entre med fransk dør til stue.

Lækker stue med fantastisk lysindfald og udgang til både øst- og vestvendt terrasse. Brændeovn og plankegulv, der skaber hygge og dejlig atmosfære.

Køkken-alrum med god bord- / skabsplads samt udgang til østvendt terrasse.

2 rumlige soveværelser.

Badeværelse med brus.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Voldbjerge 30, Haarby så skal du være velkommen til at kontakte v/ Lars Hyldeborg på telefon 28936676 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Voldbjerge 30
5683 Haarby
boligID: 9547
Kontantpris 1.650.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.775,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.185,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.092,-
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 59m2
Værelser 4
Grundareal 1002m2
Byggeår 1973
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu