Åbent hus lørdag, 26. september 10:00
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Velholdt og indflytningsklart hus i børnevenligt område på lukket vænge

På Hammeren 56 finder du et veldisponeret hus med en lækker arkitektur, som er beliggende i et attraktivt og børnevenligt område med gode stisystemer.
Det første øjet møder er en smuk vandskuret facade samt boligens integrerede carport, som evt. kan inddrages i eksisterende bolig som ekstra værelse, badeværelse eller måske liberalt erhverv.

Når man åbner døren til huset kommer man ind i husets rummelige bryggers, hvor der er god plads til overtøj og fodtøj. Fra bryggerset er der adgang til husets flotte nye IKEA køkken fra 2019. Køkkenet er af mærket KUNGSBACKA, som bl.a. har vundet Red Dot Design Award for at være gennemført bæredygtigt i genbrugsmaterialer. Den flotte valnøddebordplade giver en varm og autentisk glød. Sidst men ikke mindst så er køkkenet også udstyret med bl.a. 2 ovne (1 kombi og 1 alm. ovn med både dampfunktion og pyrolyse til nem rengøring), så de store familiemiddage bliver ikke nogen udfordring her.

Fra køkkenet kommer man til den store og åbne spise- og opholdsstue. I den ene ende af huset er der værelsesafdeling med 3 værelser samt stort badeværelse med seperat brus og badekar.
I den anden ende af huset findes yderligere 1 værelse, som kan bruges til bl.a. gæsteværelse eller kontor.

Fra stuen er der udgang til en lækker sydvendt terrasse, som giver masser af lækkert solskin, når vejrguderne tillader det. De store træer, som grænser op til haven sørger for passende skygge, så man behageligt kan læne sig tilbage i havemøblerne og nyde vejret i fulde drag.

Haven er lukket, børnevenlig og nem at vedligeholde. Da Hammeren er en gammel frugtplantage findes der desuden flere frugttræer og buske i haven. Bl.a. hindbær, jordbær og æbler. Sidst men ikke mindst, så er bede fyldt med flot træflis.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Morten Hjordt på tlf. 31504601 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hammeren 56

5320 Agedrup

boligID: 10496

Åbent hus

Lørdag, 26. september

10:00 til 15:00

Lørdag, 10. oktober

10:00 til 15:00

Lørdag, 24. oktober

10:00 til 15:00

Kontantpris

2.095.000 DKK

Udbetaling

105.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.939 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.507 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.504 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

126 m2

Værelser

5

Grundareal

569 m2

Byggeår

1989

Energimærke

C

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Hammeren 56, 5320 Agedrup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Morten Hjordt på 31504601 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering