placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Lækkert helårs- / fritidsbolig med fantastisk havudsigt over Langelandsbæltet

UDLEJET i 2019 for kr. 184.659 og 2020 for kr. 136.386

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder lækkert helårs- / fritidsbolig med fantastisk havudsigt over Langelandsbæltet, hvor du kan følge de store skibe sejle forbi. Flot udsigt over lystbådehavnen i gå-aftsand, hvor du kan have båden eller jollen liggende. Spodsbjerg byder på særdeles godt fiskevand både med stang fra båd eller strand samt undervandsjagt. På havnen kan du leje joller og både til fiskeri og dagssejlads eller du kan fiske i den nærliggende Put & Take sø.

Hvis du ikke selv har mod på at fiske, ligger Fiskebutikken i gå-afstand og byder på lækker friskfanget fisk og delikatesser. Spodsbjerg byder ligeledes på lækre badestrande og gå-ture i smuk natur.

Ejendommen udlejes som sommerhus gennem udlejningsbureau med en årlig god lejeindtægt. Yderligere oplysninger herom fås ved kontakt til ejendomsmægleren.

I stueplan træder man ind i entreen med trappe til 1 sal. Dejlig spise- / opholdsstue med skøn havudsigt. 2 dejlige soveværelser, hvoraf det ene også har flot udsigt til havnen og havet. Køkken med god bord- / skabsplads. Baggang med indgang udefra med adgang til badeværelse med brus og gulvvarme. Bryggers ligeledes med indgang udefra. Fyrrum samt disponibelt rum, som f.eks. kan bruges som aflåst "ejerrum" ved udlejning som sommerhus.

1. salen er indrettet med the-køkken hvorfra der er udgang til skøn tagterrasse. Fantastisk skøn opholdsstue med loft til kip og synlige hanebånd skaber en unik og hyggelig atmosfære. Opholdsstuen byder også på en bred kvist, med foldedør til en altan, med unik panoramaudsigt fra første række, over det trafikerede Langelandsbælt, som kan nydes dagen igennem. Dejligt soveværelse med loft til kip og havudsigt. Over badeværelset med brus , er der hems med to sovepladser.

Fra Spodsbjerg er der gode busforbindelser til Fyn og Lolland. Færgen mellem Spodsbjerg og Lolland sejler en gang i timen og skaber god forbindelse til Købanhavn og Tyskland via Rødby-Puttgarden. Indkøb foretages i Rudkøbing, som ligger 9 km fra Spodsbjerg og nåes i bil via landevej eller du kan tage bussen. Rudkøbing er en velassorteret handelsby, som ud over specialbutikker byder på Superbrugsen, Aldi, Netto og Fakta.

Inden for 30 minutters kørsel fra ejendommen nås mange gode oplevelser såsom :

18 hullers golfbane i kuperet terræn med udsigt over Langelandsbæltet. Banen er spilbar året rundt.

Vilde heste. En flok på ca. 60 heste som lever frit i indhegnet naturområde

Skovsgård Gods. Økologisk landbrug med tilknyttet museer, økologisk madmarked og cafe

Tranekær Slot, hvor du kan gå en tur i TICKON - en slotspark fyldt med kunstformen "Land art"

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, btb på tlf. 27116843 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Spodsbjergvej 349

5900 Rudkøbing

boligID: 10781

Kontantpris

2.495.000 DKK

Udbetaling

125.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.492 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

10.721 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.142 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

157 m2

Værelser

5

Grundareal

537 m2

Byggeår

1934

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Spodsbjergvej 349, 5900 Rudkøbing.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til btb på 27116843 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering