placeholder
Galleri
Kort
Fremvisning

Lækker bolig i FALDSLED med smuk HAVUDSIGT over Helnæs Bugten

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder lækker bolig i FALDSLED med smuk HAVUDSIGT over Helnæs Bugten. Til ejendommen hører lækker og solrig gårdhave med stor terrasse og pool. Ejendommen fremstår smukt renoveret med respekt for husets oprindelige arkitektur, men med moderne løsninger såsom ovenlysvinduer m.fl.

Faldsled er en smuk by, som er kendetegnet ved byens velholdte bindingsværkshuse, som skaber en hyggelig atmosfære. Faldsled Kro er et gastronomisk fyrtårn, som besøges langvejs fra for at nyde de gastronomiske oplevelser. Faldsled Havn er Byens vindue mod Helnæs Bugten, som byder på fine muligheder for sejlads, vandsport og fiskeri. Kort afstand til Svanninge Bakker, som også benævnes de Sydfynske Alper. Faaborg Golfklub ligger også naturskønt i Svanninge bakker.

Ejendommen indeholder:

ENTRE med gulvvarme. BRYGGERS med klinker samt vaskesøjle, skabsplads og bordplads med vask. GÆSTETOILET. KØKKEN-ALRUM med IKEA KØKKEN fra 2008 med hvide låger og træbordplader - brændeovn samt ovenlysvindue. VÆRELSE med gulvvarme samt rummeligt VÆRELSE. Lækkert BADEVÆRELSE med gulvvarme, væghængt toilet, brus og badekar.

1 salen indeholder: BADEVÆRELSE med kvist, væghængt toilet og brus. VÆRELSE med smuk havudsigt over Helnæs Bugten, plankegulv samt loft til kip og walk-in-closet. Lækkert SOVEVÆRELSE med ovenlysvindue og stort gavlvindue samt vinduesparti mod havet med den skønneste havudsigt over Helnæsbugten - plankegulv samt udgang til tagterasse med ugenert HAVUDSIGT.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Pernille Trappehave på tlf. 20107856 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Assensvej 501

5642 Millinge

boligID: 10395

Kontantpris

1.895.000 DKK

Udbetaling

95.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.037 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.756 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.798 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

155 m2

Værelser

4

Grundareal

1034 m2

Byggeår

1891

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Assensvej 501, 5642 Millinge.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Pernille Trappehave på 20107856 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering