placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Lækker 272 kvm gulstensejendom i 2-plan med ædelengoberet tegl - renoveret og ombygget i 2015

Villaen er beliggende på den attraktive adresse - Strandalleen og har fantastisk panorama havudsigt over Storebælt. Der er let adgang til stranden, hvor der er fine bademuligheder og godt udgangspunkt for ture i kajak, fiskeri og wind-/ og kitesurfing.

Villaen byder ind til den helt store familie med soveværelse samt 5 børneværelser. En oplagt mulighed kunne også være en der har brug for hjemmekontor eller liberalt erhverv, da ejendommen byder på egen indgang i den vestvendte gavl i værelsesafdelingen i villaens stueetage. Villaens disponering af stueetage og 1. sal skaber de perfekte rammer for den store familie med børn i alle aldre. Teenagerne har deres egen afdeling i stueetagen med separat indgang og badeværelse.

Forældrene kan trække sig tilbage på 1. salen med opholds- og fjernsynsstue samt soveværelse. I værelset ved siden af, er de også plads til den lille, så forældrene kan høre, når den lille vågner og har brug for igen at blive puttet. Skøn og velanlagt have med solrig vestvendt terrasse, hvor bøfferne grilles en stille sommeraften, og som nydes i godt selskab med venner og familie. Til boligen hører også isoleret værksted med betongulv samt med udhus i haven.

Boligen opvarmes med fjernvarme.

Nyborg er en levende by, som egner sig godt til familielivet. Uddannelsesmæssigt byder byen blandt andet på diverse folkeskoler, et ungdomscenter og Nyborg Gymnasium, som efter sammenlægningen med handelsskolen rummer 7 forskellige uddannelser under samme tag.

Byen har et godt handels- og foreningsliv samt et variereret kulturliv med Nyborg Voldspil, som er Danmarks ældste friluftsteater, som startede i 1939.

Villaen indeholder hall med ovenlys og trappe til 1. sal. Lækkert IKEA-køkken med granitbordplader, amerikansk køleskab samt havudsigt. Spisestue med smuk havudsigt over Storebælt samt med kig til pylonerne i horisonten. Skøn opholdsstue med udgang til haven via dobbelt fransk dør. Fra husets vestlige gavl er der indgang til værelsesafdeling med fordelergang samt 4 gode værelser. Badeværelse med brus, gulvvarme og håndklædetørrer.

Godt bryggers til børnefamilien, hvor der er god bordplads, her tørres flyverdragten, så den igen bliver klar til leg i husets børnevenlige have.

1. salen byder på Master Beedroom med loft til kip og med tilhørende walk-in-closet. Ugeneret panorama havudsigt over Storebælt og med udgang til skøn østvendt tagterrasse, hvor morgenkaffen nydes. Tænk, at vågne om morgenen og se solopgangen over havet og følge skibstrafikken på Storebælt, når de store skibe sejler forbi, og de smukke sejlskibe lydløst glider forbi. Skønt badeværelse med spa, brus og gulvvarme forkæler husets beboere med velvære. 1. salen rummer også værelse samt vestvendt opholdsstue med udgang til balkon via dobbeltfløjet dør.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Peter Arndal på tlf. 31311719 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Strandalleen 43

5800 Nyborg

boligID: 10716

Kontantpris

4.450.000 DKK

Udbetaling

225.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

4.073 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

17.533 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

15.643 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

272 m2

Værelser

9

Grundareal

998 m2

Byggeår

1958

Energimærke

A2010

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Strandalleen 43, 5800 Nyborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Peter Arndal på 31311719 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering