Kvalitetslejlighed med lækkert køkken og badeværelse

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder denne gennemrenoverede lejlighed i det populære Skibshuskvarter.
Lejligheden er renoveret med fokus på kvalitet og fremstår indflytningsklar. Beliggenheden er perfekt. Du har alle indkøbsfaciliteter på vejen, busstop lige uden for døren, og du er tæt på banegården i fald du skal pendle. De kulturelle udbud i Odense er der masser af, og de fleste er i gå- og cykelafstand.

Selve lejligheden indeholder entré med fin plads til overtøj og fodtøj. Fra entréen er der delvis åbent til stuerne, da der er lavet en halvmur. For nuværende er lejligheden indrettet med to store stuer i åben forbindelse. Oprindeligt har der været et ekstra værelse, som dog nemt kan reetableres med en blød væg. På begge endevægge i stuerne er der lagt el og tv stik ind, således at ledninger til tv er skjulte. Bare et eksempel på hvordan der er tænkt over detaljerne i forbindelse med renoveringen.
Stuerne har masser af lys, og da det er en høj stuelejlighed, er der ikke indkig fra gaden. Køkkenet er fra Vordingborg og med lækker stenbordplade. Det er blot 3 år gammelt og fremstå som nyt. Bemærk at der er integreret opvaskemaskine. Badeværelset er renoveret for 2 år siden, og har dejlig stor bruseniche.
Soveværelset er meget stort og med 2 skabe. Her er rigeligt plads til at have en arbejdsplads hvis man ønsker dette.
Alle vægge i lejligheden er pudset og glatte. Der er trukket nyt el og flere ruder mod vejen er skiftet sidste år. Der er dørtelefon samt nye døre og gulve - i det hele taget er lejligheden i top stand.

Lejligheden er beliggende i velfungerende ejerforening, hvor ejendommen er løbende vedligeholdt med bl.a. nyt tag indenfor de sidste 10 år, nye fuger i facaden ud til fællesarealet i 2017, ny bagdør i 2018, ny udvendig trappe indenfor de sidste 4 år og ny varmtvandsbeholder.
Lejligheden er med i den fælles gård, som vedligeholdes af havemand.
For nuværende har lejligheden ”privat” terrasse som dog er en del af den fælles gård. Lejligheden har fra køkkenet adgang til bagtrappen og derfra adgang til terrassen/gården. Lejligheden har egen vaskefaciliteter i kælderen. Det er eneste lejlighed som bruger rummet, men det er et fællesrum. Foruden dette har lejligheden et stort privat kælderrum til opbevaring.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Skibhusvej 108, Odense C så skal du være velkommen til at kontakte Hanne Christiansen på telefon 6051 8363 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skibhusvej 108
5000 Odense C
boligID: 10267
Kontantpris 1.948.000,-
Udbetaling 100.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.665,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.707,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.877,-
Tjek boliglån
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 82m2
Værelser 3
Byggeår 1923
Energimærke D
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu