placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

KUN for FEINSMECKERE

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder særdeles velholdt og moderniseret Eurodan Hus med dobb. garage- KUN for FEINSMECKERE, der har mulighed for at forkæle sig selv. Ejendommen er beliggende i bunden af lukket villakvarter ud til grønt område med smuk udsigt over natur til skov.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og er løbende blevet moderniseret bl.a. med: Træ-alu vinduer og døre, lækkert HTH køkken fra 2010, 2 skønne badeværelser renoveret 2006.

Til ejendommen hører dobb. muret garage med 2 elektriske porte samt tilhørende frostfrit værksted. Ejendommen opvarmes med fjernvarme samt Genvex.

Ejby er et aktivt lokalsamfund med børnehave og skole. Ejby hallen er omdrejningspunktet for idrætten i byen og byder udover boldsport også på e-sport, fitness center samt cafeteria, hvor et godt måltid kan nydes med vennerne. Gode indkøbsmuligheder i SuperBrugsen og Rema 1000. Morgenbrøddet hentes hos bageren i Ejby. Byen også byder på tøjbutikker og flere andre gode forretninger. Kort afstand til motorvej og togforbindelse til Odense og Middelfart / Fredericia.

Denne skønne bolig byder på stort bryggers med gulvvarme og god bord- og skabsplads, hvor der er plads til at lægge vasketøjet sammen. Bryggerset har også rigeligt plads til børnenes flyverdragter og gummistøvler.

Køkken-alrummet er husets hjerte og fremstår super lækkert med flot HTH køkken med kogeø med granitbordplade. Husets gæster skal forkæles med den bedste flaske vin, som I vælger i køkkenet, hvor I kan betragte de gode flasker gennem vinkøleskabets glaslåge. Fra køkken-alrum er der udgang til dejlig terrasse med markise. Spise- og opholdsstue en-suite præsenterer sig flot med lækkert skibsplank laminatgulv, som tåler børn og hund. Stuen er kendetegnet ved dejligt lysindfald og smuk udsigt over den grønne natur med skoven i baggrunden.
Fra stuen er der udgang til terrasse og husets smukke have.

Skønt soveværelse med indbyggede skabe og flot udsigt over natur til skov. Til soveværelset hører eget "forældre" badeværelse. Badeværelset præsenterer sig lækkert med væghængt toilet, spot i loftet, gulvvarme og brus. I forbindelse med soveværelset ligger også værelse, som kan bruges af de mindste, mens de endnu har brug for at mor og far kan høre dem, når de vågner om natten og har brug for at blive vugget i søvn. Fra værelset er der smuk udsigt over kuperet landskab og natur, hvilket kan inspirere ved brug af værelset til krea-rum eller kontor.

Teenager afdeling med 2 skønne værelser med fantastisk lysindfald og flotte mørke laminatgulve, som tåler både leg og at blive testet af teenagere. Til teenager afdelingen hører eget badeværelse med væghængt toilet, gulvvarme, spot i loftet og brus.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Verner Andersen på tlf. 30281623 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Engvangen 21

5592 Ejby

boligID: 10934

Kontantpris

2.498.000 DKK

Udbetaling

125.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.010 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

10.735 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.197 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

151 m2

Værelser

7

Grundareal

1044 m2

Byggeår

1986

Energimærke

C

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Engvangen 21, 5592 Ejby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Verner Andersen på 30281623 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering