placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Klassisk villa opført i 1918 med central placering i den hyggelige by Glamsbjerg

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder klassisk villa opført i 1918 med central placering i den hyggelige by Glamsbjerg. Villaen fremtræder i særdeles præsentabel stand, og har meget smuk arkitektur, som bl.a. kendetegner sig ved den gode loftshøjde, som er i alle rum og det dejlige lysindfald, som er i hele boligen.

Hvis vi skal fremhæve nogle af de mange detaljer der gør, at du bør se nærmere på denne skønne villa, er bl.a. husets hjerte, som er den præsentable spisestue og de 2 skønne opholdsstuer samt det dejlige køkken alrum. Solrig og ugeneret lukket have, som danner rammen om hyggelige stunder med venner og familie.

Glamsbjerg er en børnevenlig by, der rummer alt, hvad den aktive familie har brug for så som daginstitutioner, folkeskole, friskole, Gymnasium, STX, HHX, HG og et 10. Klassecenter. Glamsbjerg byder også på gode indkøbsmuligheder og har også et aktivt foreningsliv.

Når man træder ind i villaens smukke hall med plankegulv og trappe til 1. sal, fornemmer man straks, at vi her har at gøre med en klassisk villa fra perioden omkring 1920 - en periode, som var kendetegnet ved godt håndværk, udført i gode materialer.

Fra Hall´en træder man ind i husets køkken-alrum, som er husets hjerte, hvorfra hverdagen med familien udgår. Køkkenet er med god bord- og skabsplads med hvide elementer og træbordplader samt klinker med gulvvarme. Overgangen fra køkken til alrum er smukt arkitektonisk rammet ind med overgangen fra rustikke klinker til plankegulvets varme glød. Alrummet har en høj grad af funktionalitet bl.a. med gulvvarme og udgang til syd-vestvendt terrasse via dobbelt fransk dør.

Fra køkken-alrumet går du ind i ejendommens præsentable spisestue med plankegulv. Fra spisestuen er der via dobbelt fransk dør adgang til husets fine opholdsstue med plankegulv, hvor kaffen nydes i selskab med gæster eller en god bog - brændeovnen skaber en hyggelig atmosfære. Som noget helt unikt, har ejendommen en ekstra opholdsstue med loft til kip og gulvvarme - fantastisk legeværelse, atelier, kontor o.lign.

Stueplan byder også på badeværelse med badekar og gulvvarme samt bryggers. Fra Bryggers er der adgang til spændende værelse med loft til kip samt hems og egen udgang til have.

1.salens hjerte er det store repos, som i dag anvendes som soveværelse - flot arkitektur med synlige hanebånd og plankegulv. Badeværelse med brus. 2 gode værelser med plankegulv - heraf det ene med synlige hanebånd og udgang til balkon.

Til ejendommen hører også 7 kvm. kælder med adgang udefra.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Bettina Skou på tlf. 22126644 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Nørregade 61

5620 Glamsbjerg

boligID: 10505

Kontantpris

1.650.000 DKK

Udbetaling

85.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.291 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.707 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.865 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

171 m2

Værelser

8

Grundareal

998 m2

Byggeår

1918

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Nørregade 61, 5620 Glamsbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Bettina Skou på 22126644 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering