Klassisk 20´er villa beliggende på 5145 kvm. grund med lille skov bestående af ca. 700 egetræer / 100 grantræer - Selvstændigt galleri med loft til kip, ovenlys, plankegulv, toilet.

Ejendommen er bygget af den lokale murermester i 1925 og er nænsomt renoveret med respekt for husets arkitektur. Lækkert IKEA køkken med vitrineskabe fra 2017. Badeværelse fra 2016.

Ejendommen er beliggende 5 km fra Ringe og 1 km fra Rudme, som er et aktivt lokalsamfund beliggende 23 km fra Odense og 20 Km fra Svendborg. I Rudme stopper toget, som kører på strækningen mellem Svendborg og Odense.

Rudme er et aktivt lokalsamfund med friskole, vuggestue, børnehave og ungdomsklub. Et bredt udbud af fritidsaktiviteter findes i de lokale foreninger: Midtfyns rideklub, Herringe Skytte Gymnastik og Idrætsforening, Herringe Sportsplads, Egeskov Slotsløb.

Kulturlivet i Rudme er levende med et bredt udbud af Musik i form af det lokale spillested Foderstoffen, Rudme Havefestival, Brangstrup Festivalen og Rudme Festivalen.

Kunsten er en integreret del af lokalsamfundet med Rudme Billedskole, som er et kreativt værksted for børn i alderen 5-14 år. Ferniseringer kan man også gå til i Galleri Svinestien, som drives på frivillig basis med udstillinger af lokale kunstnere, sang, musik, kagebord og udstilling i bedste højskolestil. Rudme har siden 1970´erne haft et spændende miljø af udøvende kunstnere såsom: John Olsen, Sys Hindsbo, Lars Abrahamsen, Hanne Skyum, Anja Skyum, Pernille Rydahl-Svendsen, Anette Holdensen, Johannes Havelunf, Andreas Ludvigsen m.fl.

EJENDOMMEN INDEHOLDER:

Hall med trappe til 1. sal.

Lækkert IKEA køkken fra 2017 med vitrineskabe og porcelænsvask. Plankegulv og spisepalds med smukke høje paneler. Udgang via dobbelt fransk dør til terrasse. Fransk dør til stue.

Spise- og opholdsstue en-suite med fantastisk lysindfald. Smuk panelloft. Skøn udsigt til Fjællebro - Hovedgård dateret tilbage til 1462 samt udsigt til ca. 2000 km2 nyplantet skov.


1. SALEN INDEHOLDER:

Repos / fordelergang med plankegulv.

Toilet.

Dejligt soveværelse med kvist og plankegulv. Flot udsigt over kuperet landskab til Hovedgården Fjællebro.

Værelse med plankegulv med mulighed for værelse / kontor.

2 gode værelser.


KÆLDER INDEHOLDER:

Vaskekælder, Badeværelse med gulvvarme fra 2016. Fyrrum. Værksted samt 2 disponible rum.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Rudmevej 40, Ringe så skal du være velkommen til at kontakte Benny Poulsen på telefon 41962517 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Rudmevej 40
5750 Ringe
boligID: 9563
Kontantpris 1.998.000,-
Udbetaling 100.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.757,-
Brutto ekskl. ejerudgift 8.474,-
Netto ekskl. ejerudgift 7.236,-
Type Villa
Bolig (BBR) 162m2
Kælderareal 102m2
Værelser 7
Grundareal 5145m2
Byggeår 1925
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu