Klassisk 1920´er villa - vinduer med sprosser - høje paneler - fantastisk lysindfald - højt til loftet.

Smuk udsigt over Assens - den gamle købstad - og Vor Frue Kirke samt kig til Lillebælt. Lukket og børnevenlig villavej i rolige omgivelser i kort afstand til byens centrum, skoler (off./privat), indkøb og lystbådehavn. 5 min gang til dejlig badestrand ved Mariendal Strand. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Fibernet ligger i vejen, men er ikke indlagt på ejendommen. Skøn have med bålplads og lukket plads til terrasse eller trampolinen. Udhus samt overdækket terrasse samt brændeskur.

Patriciervillaen har - med sine 181 veldisponerede kvadratmeter – en helt perfekt beliggenhed. Intet mindre! På den efterspurgte adresse ligger huset arkitektonisk flot opført, og fremstår lyst, moderne, velholdt og er skabt af gode materialer, og rummer masser af charme. Der er højt til loftet, stuk, fyldningsdøre, franske døre, høje vinduespartier som giver smukt lysindfald samt flotte plankegulve overalt i boligen.

Ejendommen indeholder:
Præsentabel entré (2008) med smuk trappe til 1. sal og kælder, gæstetoilet med volaarmatur. Stor opholdsstue med Morsø brændeovn og charmerende karnap (2013), som giver en hyggelig stemning i stuen.
Køkken/alrummet fra JKE design (2013) har en gennemtænkt indretning, og fremstår særdeles præsentabelt og funktionelt med masser af skabsplads, sokkelskuffer, quooker og stenbordplade i i skiferlook. Herfra er en skøn udsigt til haven. Fra alrummet er der adgang til husets præsentable bagin gang, som er flot renoveret i 2008 med pæne klinker og gulvvarme.
Den løbende renovering er generelt udført med respekt for husets stil.

På 1. sal er 2 store værelse samt et skønt Master bedroom, hvorfra der er udgang til en stor ugenert altan, hvor solen kan nydes hele dagen - og endelig et stort badeværelse med dobbelt vask, bruseniche og badekar samt et toiletrum. Fordelingsgang samt repos med trappe til 2. salen.

2. salen er på 27 kvm (ikke godkendt til beboelse) indeholder et spændende, lyst rum med vinduer til alle verdenshjørner, som kan anvendes til alt fra kontor, gæsteværelse, ungdomsværelse med dertilhørende the-køkken.

Husets kælder på 84 kvm er fyldt udnyttet med stort disponibelt rum, vaskerum med udgang til haven, værkstedsrum, viktualierum samt ”sy-værelse” med parketgulv og god skabsvæg.

Haven er lukket af og fyldt med store træer, frugttræer og en tæt hæk til naboerne, så selvom du bor i byen er her ro og en følelse af at bo helt uforstyrret.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Bakkevej 18, Assens så skal du være velkommen til at kontakte Trine Højsgaard Redhead på telefon 2494 1717 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bakkevej 18
5610 Assens
boligID: 10232
Kontantpris 2.895.000,-
Udbetaling 145.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.498,-
Brutto ekskl. ejerudgift 11.441,-
Netto ekskl. ejerudgift 10.204,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 181m2
Kælderareal 84m2
Værelser 5
Grundareal 935m2
Byggeår 1926
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu