Kanon beliggenhed med udsigt til skoven

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder denne arkitekttegnet villa med bedste beliggenhed lige ved skoven og alligevel midt i byen. Villaen ligger i bunden af lukket vænge, så man er helt ugenert. Haven er skøn og med masser af plads til leg og hygge. Der er flere gode terrasser, således nemt at finde en plads i solen hele dagen. Selve villaen er velindrettet og fremstår velholdt og original, der er derfor masser af mulighed for ny ejer til at sætte sit personlige præg på villaen. En usleben diamant.

Selve villaen indeholder entré med plads til gæsternes overtøj. Videre frem er der mellemgang med masser af skabsplads. Fra mellemgang kommer du ind i den store vinkelstue med smukke trægulve. Fra stuen er der store vinduer mod både syd som vest. Der er således masser af lys og udsigt til skoven. I hjørnet er der indsats i den tidligere pejs. Den kan derfor nydes fra såvel spise- som opholdsafdelingen. Der er naturligvis udgang til terrassen fra stuen.
Køkkenet ligger lige ved stuen og det vil være oplagt at åbne op, og få et skønt køkken/alrum. Selve køkkenet er originalt, men stort nok til at have en spiseplads. Bag køkkenet er der stort bryggers, som i dagligdagen fungerer som indgang.
Villaen har 2 gode værelser samt soveværelse. Lige nu er to værelser lagt sammen til et meget stort værelse. Alle 3 værelser har indbyggede skabe. Værelserne har ligeledes trægulve. Der er gæstetoilet samt badeværelse med karbad og bruseniche. Til villaen hører isoleret disponibelt rum. Der er ligeledes integreret carport og mulighed for at skabe en ekstra parkeringsplads ved carporten.

Kom og oplev boligen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du være velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Østervang 4, Vissenbjerg så skal du være velkommen til at kontakte Boet efter Maren Elida Ragnhild Lindhardsen v/ Carsten Lindhardsen på telefon 6038 5016 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østervang 4
5492 Vissenbjerg
boligID: 10331
Kontantpris 1.425.000,-
Udbetaling 75.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.046,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.812,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.056,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 134m2
Kælderareal 0m2
Værelser 4
Grundareal 1096m2
Byggeår 1971
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu