Indflytningsklart med lækker gårdhave

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette skønne enderækkehus blot 2,5 km fra centrum af Odense, og 200 meter fra den kommende letbane, hvorfra man kan komme direkte til Syddansk Universitet og det kommende Supersygehus.
Huset er af nuværende ejer renoveret og fremstår i indflytningsklar stand. Her er en god planløsning med mulighed for et ekstra værelse, og til huset hører en skøn gårdhave med overdækning og masser af plads til hyggeområder, krukker, planter, loungemøbler, grill og legeområde med sandkasse mm.

Selve huset indeholder entré med masser af plads til garderobe for gæsterne. Til hverdag bruges indgangen via bryggerset, som rummer masser af plads til overtøj og sko mm. Huset har delvist åbent køkken/alrum. Der er en halvmur mellem køkken og alrummet, som fungerer som bar eller blot naturlig rumdeler. Stuen er med vinkel og har masser af lys. Der er fin mulighed for at indrette med spise- og opholdsstue. Man kan ligeledes sætte en væg op i stuen, og få et ekstra værelse og stadig have plads nok i stuen.
Stuerne og resten af huset har fine trægulve. Fra stuen er der udgang til skøn havestue med masser af lys. Havestuen kan bruges i sommerhalvåret. Huset har for nuværende to værelser, hvoraf det ene naturligt er soveværelset med fin skabsplads. Badeværelset er med gulvvarme, karbad og brus. Det fremstår velholdt men originalt.

Huset har som sagt et skønt udeområde, som kræver minimal vedligeholdelse. Her er store terrasser med mange muligheder, og den overdækkede terrasse fungerer som en ekstra stue i hele sommerhalvåret. Når duggen falder sidder du i læ, og er det lidt køligt kan du tænde en terrassevarmer og dermed forlænge en skøn sommeraften. Til huset hører carport samt redskabsskur. Der er gæsteparkering på grunden og denne plads kan alternativt bruges til campingvogn, trailer mm.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Ejbyvænget 8, Odense SØ så skal du være velkommen til at kontakte Bodil Elisabeth Hove på telefon 2144 5084 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Ejbyvænget 8
5220 Odense SØ
boligID: 10188
Kontantpris 1.698.000,-
Udbetaling 85.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.611,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.739,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.011,-
Type Villa
Bolig (BBR) 93m2
Kælderareal 0m2
Værelser 3
Grundareal 337m2
Byggeår 1979
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu