placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Indflytningsklar villa i lukket vænge

Boligtilbolig.dk tilbyder denne fine villa i det super attraktive Højby.
Villaen er løbende renoveret og står således klar til indflytning til en ny familie, som ønsker en overskuelig villa med en god stor have, hvor der er plads til hygge og leg for børnene.

Villaen indeholder entré som er villaens knudepunkt. Her er masser af lys fra hoveddøren i glas, og der er fin plads til gæsternes overtøj. Fra entréen er der adgang til vinkelstuen, som typisk vil være indrettet med en spise- og en opholdsafdeling. Det store vindue til haven giver igen masser af lys, samt en fin udsigt til haven og terrassen, som der er udgang til fra stuen. Køkkenet ligger ved stuen, og drømmer du om et køkken/alrum, er det nemt at etablere. Eller du kan bruge køkkenet som det er nu, med fin plads til kogekunsten samt plads til at man også kan spise ved et mindre bord.
Til hverdag kommer du ind af bagdøren i bryggerset, og her er der direkte adgang til køkkenet. Bryggerset har vaskefaciliteter, og god plads til eget overtøj og fodtøj.
Villaen har i modsatte ende en værelsesafdeling med 2 fornuftige børneværelser, hvor der nemt kan indrettes med seng og skrivebord. Soveværelset er super rummeligt og der er udgang til terrassen/haven fra soveværelset. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche til husets beboer, og til gæsterne er der gæstetoilet ved entréen som lige er blevet renoveret.

Til villaen er der carport med stort skur så der er masser af plads til cykler og bil. Haven er nem at holde med græsplæne og enkelte større træer der skaber stemning og skygge i haven. Terrassen ved stuen har sol fra sen formiddag til sen aften. Alt i alt en rigtig fin villa som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Uffe Henningsen på tlf. 2484 8871 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Klaus Berntsens Vej 210

5260 Odense S

boligID: 10439

Kontantpris

2.098.000 DKK

Udbetaling

105.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.110 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

9.029 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.763 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

114 m2

Værelser

4

Grundareal

711 m2

Byggeår

1975

Energimærke

D

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Klaus Berntsens Vej 210, 5260 Odense S.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Uffe Henningsen på 2484 8871 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering