Indflytningsklar lejlighed i velfungerende ejerforening

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder denne indflytningsklare ejerlejlighed i velfungerende ejerforening.
Beliggenheden er perfekt. Ejendommen er beliggende på rolig vej, og du har alle indkøbsfaciliteter indenfor kort afstand på Skibhusvej, busstop lige i nærheden ligesom du er tæt på banegården i fald du skal pendle. De kulturelle udbud i Odense er der masser af, og de fleste er i gå- og cykelafstand.

Boligen består af entré/fordelingsgang, pænt velindrettet køkken med god skabs- og bordplads. Stort lyst soveværelse med udgang til altan. Stuen er opdelt i en spise- og opholdsafdeling med god plads til både spisebord og sofa, og stuen har direkte udgang til lejlighedens anden altan.
Endelig er der flot badeværelse med mosaiksten, gulvvarme og god bruseniche plads.

Ejerforeningen har stor fælles have, cykelkæder og vaskefaciliteter. På vejen og bag ejendommen er der gode parkeringsmuligheder.

En god lejlighed, der egner sig både til forældrekøb og førstegangskøbere, og som med sin indretning kan rumme enten singlen eller parret.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Holmehusvej 38, Odense C så skal du være velkommen til at kontakte Niels Grøn Ingildsen på telefon 25575018 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Holmehusvej 38
5000 Odense C
boligID: 10328
Kontantpris 1.348.000,-
Udbetaling 70.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.191,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.518,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.829,-
Tjek boliglån
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 61m2
Værelser 2
Byggeår 1938
Energimærke E
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu