Indflytningsklar - billig husleje

Når man åbner døren fra svalegangen, og ser lige ind i den lyse entré med nyere gulv, fornemmer man straks den gode stemning. Herfra kan man vælge enten af gå til venstre mod køkkenet, som er småt men stadig med plads til stor kogekunst, eller gå mod højre ind i badeværelset med brusekabine. Vælger du at gå lige frem, så kommer du direkte ind i stuen. Fra stuen er der adgang til soveværelse og længere fremme er der inddækket altan, der snildt kan anvendes til eksempelvis et dejligt lyst kontor. Stuen har ligeledes nyere gulve og er vestvendt, det vil sige med sol og lys det meste af eftermiddagen. Stuen er på ca. 20 kvm og er stor nok til at indeholde både sofa- og spisebordsmiljø.~ Soveværelset har plads til dobbeltseng samt et klædeskab i hele rummets bredde.
I ejendommens kælder forefindes eget opbevaringsrum, cykel kælder m.v. Der er fælles vaskeri for de nærtliggende ejendommes beboere.

Ejendommen er beliggende tæt på indkøb og offentlig transport mod henholdsvis centrum og Nordfyn. Du er ca. 4 km. fra Odense Banegård, City Campus, det ny Havnebad m.m. Desuden er der let adgang til stort net af cykelstier bl.a. langs med Odense Kanal til Enebærodde, centrum og havnemiljøet. Det daglige indkøb ligger i gåafstand.

Er beliggende i flotte omgivelser med fokus på at gøre de grønne arealer så indbydende så muligt bl.a. med figurer, pergolaer, egen sø, legeplads m.m.~

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Æbleparken 76, Odense N så skal du være velkommen til at kontakte Søren Dybmose på telefon 4031 1323 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Æbleparken 76
5270 Odense N
boligID: 10249
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 59m2
Værelser 2
Byggeår 1973
Energimærke C
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu