Hyggeligt sommerhus i skøn natur

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder dette super hyggelige sommerhus på det naturskønne Langø. Sommerhuset ligger ugeneret for enden af en lukket vej med kig til noret på østsiden af halvøen, hvor der er et rigt fugleliv. Til den anden side er der ca. 400 meter til havet og en ægte dansk strand, hvor der er godt at bade. Her er ikke mange, da det kun er beboerne fra sommerhusområdet, der bruger stranden. Til gengæld er her hyggeligt og udsigten over vandet mod Fyns Hoved eller mod Gabet/Dalby bugten/ Hasmark er virkelig skøn.

Selve huset er et træhus med mindre køkken, som er i åben forbindelse med stuen. Her er spise- og opholdsplads, og er det sommer er den store træterrasse ved stuen en ekstra stue, hvor de nye kartofler kan nydes i solen. Fra terrassen på bagsiden af huset kan man nyde morgensol og udsigt til naturen. Huset har 3 værelser og hertil kommer anneks, som ligeledes rummer to sovepladser og vaskemaskine. Der er fint badeværelse med bruseniche. Huset har trægulve, som et ægte sommerhus. Her er loft til kip og synlige
bjælker. Er det koldt kan du tænde op i brændeovnen som nemt varmer hele huset op.

På grunden står der træer som løbende beskæres og derfra er der gratis brænde. Sommerhuset er løbende vedligeholdt. Vinduer er fra 2004. Der er solfanger som giver varmt vand det meste af året og fungerer som varmepumpe. Til selve opvarmningen er der foruden brændeovnen ligeledes el-radiatorer. I 2009 blev taget renoveret og der kom ekstra isolering. Der er skur med plads til cykler og brænde.
Med andre ord et rigtigt dejligt sommerhus, som venter på nye ejere, der kan nyde det skønne Langø.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Kvikgræsset 6, Martofte så skal du være velkommen til at kontakte Annemarie Madsen på telefon 22563134 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kvikgræsset 6
5390 Martofte
boligID: 10200
Kontantpris 1.148.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.134,-
Brutto ekskl. ejerudgift 4.690,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.107,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 54m2
Værelser 4
Grundareal 1341m2
Byggeår 1983
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu