placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Hyggeligt husmandssted med stor garage og værksted

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder denne fine bolig med gode faciliteter, samt skøn udsigt over markerne, og med en dejlig have. Boligen er løbende renoveret og fremstår i god stand. Hele boligen har mahognivinduer, og der er ny rygning på taget. Boligen opvarmes med velfungerende pillefyr.

Boligen indeholder entré med trappeforløb til 1. salen. Fra entréen er der adgang til køkken med spiseplads. Køkkenet er holdt i hvidt med god plads i skabene. Fra køkkenet er der adgang til spise-/opholdsstuen som er sammenhængende. Det betyder at er der mange gæster kan man dækker op med langbord. Der er brændeovn i den bagerste del af stuen, men denne varmer fint hele stuen og mere op på selv en kold vinterdag. Fra stuen er der adgang til værelse samt til soveværelset, som har masser af skabsplads. Endelig er der fint badeværelse med gulvvarme.
På 1. salen er der indrettet med en stor TV stuen. Her er synlige hanebånd, som giver hygge til rummet. I den ene ende er der indrettet med et værelse/kontor. Ønsker man et ekstra værelse er det muligt at gøre dette i den anden ende af 1. salen. Det vil give en mindre TV stue, men stadig en fin størrelse.
Til boligen hører stor garage, som er i den gamle lade. Her er ligeledes indrettet et isoleret værksted. I haven er der udestue, som kan bruges fra tidligt forår til sent efterår. Haven er nem og overskuelig og med fin plads til at indrette med urtehave eller til leg for børn.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Bent Overgaard Konradsen på tlf. 20129782 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hovedvejen 209

5580 Nørre Aaby

boligID: 10706

Kontantpris

925.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.228 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.397 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.321 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

121 m2

Værelser

5

Grundareal

818 m2

Byggeår

1877

Energimærke

F

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Daglig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Hovedvejen 209, 5580 Nørre Aaby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Bent Overgaard Konradsen på 20129782 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering