Hyggeligt hus i populært kvarter i Munkebo sælges.

Boligen er på 101 m² og har en unik beliggenhed på et lukket vænge, tæt ved byens butikstorv, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Kvarteret som huset er beliggende i, er særdeles populært med godt naboskab og med let adgang til daginstitutioner samt til byens skolen. Der er gode busforbindelser både til Odense og til Kerteminde og beliggenheden tæt på landevejen, såfremt du ønsker at pendle. Der er gode stisystemer langs med vandet, og du kan nyde den dejlige natur. Villaen indeholder entré med god skabsplads. Fra entréen er der adgang til stor lys opholdsstue med parketgulve og med udgang til terrassen og videre ud til den skønne have med masser af sol. Villaen har 3 gode værelser, hvoraf det ene naturligt er soveværelset. Der er lyst badeværelse med bruseniche. Køkkenet har lille spiseplads samt adgang til bryggers, som bruges som indgang i dagligdagen. Hele huset har parketgulve og smukke listelofter, som går til kip og er med til at give huset karakter. Villaen har delvist nye vinduer og bryggersdør. Det er hulmursisoleret og fremtræder generelt i god stand og indflytningsklart. Der er gode aktiviteter i Munkebo, såsom speedway, Kulturhuset, svømmehal, idrætshal, bowlingcenter, fitnesscenter, mødelokaler og en café. Ønsker du en uforpligtende fremvisning af den hyggelige bolig, kan du ringe direkte til ejeren på tlf. 2629 7228.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 421, Toften, Munkebo så er du være velkommen til at kontakte Anita Guldberg på telefon 2629 7228 eller maile til sælger guldberg1972@gmail.com og aftale en uforpligtende fremvisning.

Toften 421
5330 Munkebo
boligID: 7581
Kontantpris 988.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.012,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 4.290,-
Type Villa
Bolig (BBR) 101m2
Værelser 4
Kælder 0m2
Grundareal 634m2
Byggeår 1962
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu