Hyggeligt hus i god stand

Her er der masser af hus for pengene. Huset er løbende renoveret af nuværende og tidligere ejer. Her er gode vinduer og godt køkken med mulighed for en lille spiseplads. I stuen er der næsten nye gulve og den store brændeovn kan nemt varme stueplan op og giver masser af hygge om vinteren. Fra stuen er der masser af vinduer mod begge sider af haven. Om man ønsker det, kan det store vindue i gavlen udskiftes med en dør således at der er direkte adgang til den skønne træterrasse, som har sol fra middag til sen aften.
På 1. salen finder du 2 værelser samt badeværelse med brus. Tilbage i stueplan er der entré med trappeforløb og fra entréen er der ligeledes udgang til atriumgård hvor selv den første sol i foråret kan nydes da her er masser af læ. Fra atriumgården er der adgang til værksted og skur samt vaskerum/bryggers med yderligere adgang til disponibelt rum.

Alt i alt får du masser af hus for pengene.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Vinkelvej 18, Marslev så skal du være velkommen til at kontakte Bitten Blindbæk på telefon 2128 1627 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Vinkelvej 18
5290 Marslev
boligID: 8392
Kontantpris 650.000,-
Udbetaling 35.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.812,-
Brutto ekskl. ejerudgift 2.607,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.324,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 84m2
Værelser 3
Grundareal 1298m2
Byggeår 1900
Energimærke E
Kælderareal 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu