Hyggelig villa i Seden

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu denne hyggelige villa med en rigtig god beliggenhed i det attraktive Seden, tæt på grønne områder, legepladser, sportshal, skole, bybus, gode indkøbsmuligheder og få minutters kørsel til Ring 3.

Villaen der er opført i ét plan indeholder:
Entré med trægulv, entréen fungerer også som fordeler gang, da der fra entreen er adgang til værelsesafdelingen, med i alt 3 værelser. Alle værelser er lyse og med trægulv – heraf er 2 med indbyggede skabe. Fint lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme og håndklædevarmer, fint køkken med spiseplads med direkte adgang til stor lys vinkelstue, om man ønsker det kan man åbne op til køkkenet så man får et stort køkken/alrum, fra stuen er der udgang til stor overdækket terrasse hvor sommeraftenerne kan forlænges når duggen falder.

Til ejendommen hører endvidere dejlig have og muret garage.

Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra vejen og er derfor dejlig ugeneret.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Bullerupvej 33, Odense NØ så skal du være velkommen til at kontakte Max Lynge Henriksen på telefon 2148 8485 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bullerupvej 33
5240 Odense NØ
boligID: 10022
Kontantpris 1.725.000,-
Udbetaling 90.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.187,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.302,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.282,-
Type Villa
Bolig (BBR) 112m2
Kælderareal 0m2
Værelser 4
Grundareal 789m2
Byggeår 1966
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu