placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Hyggelig perle i Hesselager

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder denne dejlige rødstensvilla, som er beliggende centralt i Hesselager i gå-afstand til det velassorterede supermarked, MENY. Ejendommen er kendetegnet ved skønne plankegulve, stue med perfekt lysindfald samt køkken med spiseplads og tilhørende spisekammer. Ejendommen er beliggende i helt ugeneret lukket have med æbletræer og drivhus.

Denne hyggelige bolig er beliggende i Hesselager, som er en velfungerende by, som udover MENY også byder på møbelforretning, Apotek, lægehus, børnehave, skole 0-6 klasse, Hesselager Hotel samt busforbindelse mellem Svendborg og Nyborg. Hesselager er også berømt for "Damestenen", som er Danmarks største sten, som vejer 1.000 Ton.

Jeg vil gerne have lov til at byde jer indenfor i denne hyggelige villa, hvor entreen præsenterer sig med flot parketgulv og med trappe til 1. sal. Når I har hængt jakken i entreen, så kan I komme med indenfor i opholdsstuen, som oser at hygge og som har de skønneste plankegulve og fantastisk lysindfald. Køkkenet byder på god spiseplads samt god skabs- og bordplads. Der er spisekammer, som giver gode mulighed for at opbevare den hjemmelavede marmelade, de syltede agurker og rødbeder. Fra baggangen er der udgang til den skønne 1.149 m² have, hvor de grønne fingre kan få frit spil. Fra entreen er der ligeledes adgang til badeværelse med bruser.

På villaens 1. sal har vi repos med adgang til gæste- elle børneværelse samt rummeligt soveværelse med indbyggede skabe.

Til ejendommen hører endvidere garage.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Merete Jeppesen på tlf. 6129 2280 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skolevej 22

5874 Hesselager

boligID: 10758

Kontantpris

695.000 DKK

Udbetaling

35.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.411 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

2.783 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.463 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

148 m2

Værelser

4

Grundareal

1149 m2

Byggeår

1912

Energimærke

G

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Skolevej 22, 5874 Hesselager.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Merete Jeppesen på 6129 2280 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering