Højt beliggende sommerhus med fantastisk HAVUDSIGT over Helnæs Bugten til Illumø fra: Stue, køkken, soveværelse, værelse og terrasse.

Højt beliggende sommerhus med fantastisk HAVUDSIGT over Helnæs Bugten til Illumø fra: Stue, køkken, soveværelse, værelse og terrasse.

Huset er bygget i en kvalitet, så det er oplagt til anvendelse året rundt. Sommerhuset er løbende vedligeholdt af husets ejere - snedker med mange års erfaring. I 2010 er ejendommen forbedret med: Decra tag, alle vinduer og døre er skiftet, der er opsat HTH-køkken, alle vandrør er udskiftet og gulvene i badeværelset, entre, og stue er gulvisoleret og med vandbåret gulvvarme, som opvarmes via oliefyr.

Fibernet er indlagt på ejendommen.

Helnæs Bugten er ideel til vandsport såsom: kajak, stand-up padling vandski, windsurfing, kitesurfing. Godt farvand til fiskeri og undervandsjagt.

4 km til velassorteret SPAR Købmand med brødudsalg.

Ejendommen indeholder:

Entre med klinker og gulvvarme.

Dejligt badeværelse fra 2010 med gulvvarme.

Værelse med køjeseng i 90 cm's bredde.

Soveværelse med dobbeltseng og skøn havudsigt over Helnæs Bugten til Illumø.

Værelse med skøn havudsigt over Helnæs Bugten til Illumø

Lækkert HTH køkken med flotte træbordplader og fantastisk havudsigt over Helnæs Bugten til Illumø.

Skøn stue med klinker, gulvvarme og brændeovn. Unik havudsigt mod Helnæs og Illumø.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Hesseløjevej 16, Faaborg så skal du være velkommen til at kontakte Karsten Hansen på telefon 20631342 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hesseløjevej 16
5600 Faaborg
boligID: 10301
Kontantpris 1.795.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.856,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.334,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.481,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 71m2
Værelser 4
Grundareal 841m2
Byggeår 1971
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu