Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Højt beliggende sommerhus med udsigt til hav og smuk natur fra ugeneret terrasse.

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu dette skønne sommerhus med smuk udsigt over vandet og den omkring liggende natur med masser af fugle- og dyreliv og mulighed for at gå dejlige ture.

Huset ligger i bunden af et lukket vænge, så her er fredfyldt, og stadig meget tæt på stranden. I det skønne område er der en god blanding af unge familier, ældre samt fastboende og med kun lidt udlejning. I den lille havn er der desuden mulighed for at sætte en båd i vandet.

Huset er bygget i gasbeton, som er rigtig praktisk, da det næsten ikke kræver vedligeholdelse, holder på varmen og modvirker fugt indendørs om vinteren. Ønsker man et andet udtryk, kan det vandskures eller beklædes med træ.

I selve huset finder du 3 værelser med i alt 6 bekvemme sovepladser. Der er et rummeligt badeværelse med bruseniche. Opholdsrummet er med åbent køkken og en god stor spiseplads. Her er der etableret et nyere ovenlysvindue, som giver masser af dejligt lys. I opholdsafdelingen er der brændeovn, som nemt opvarmer hele stuen selv på en kold og frostklar vinterdag. Fra stuen er der skøn udsigt over ådalen og bugten. Der er via den store terrassedør udgang til solterrasse, som går langs huset og vender mod sydvest. Selv om terrassen er vestvendt sørger bevoksningen for læ, så her kan du nyde solen fra tidlig formiddag til sen aften og opleve de smukkeste solnedgange.

Til huset hører en dejlig grund med græsplæne, skråninger, buske og frugttræer - et godt sted for børn at lege. Regner det og børn eller voksne skal underholdes, er der masser af muligheder med det indlagte waoo fibernet. Der er desuden skur til haveredskaber m.m.

Er du i området, er du velkommen til at gå ind på grunden og kigge på huset. Hvis du vil ind og se dette virkelig dejlige sommerhus, kan du ringe til ejeren - Uffe på tlf. 6120 6036 og få en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Uffe Jespersen på tlf. 6120 6036 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Pavebakken 19

5464 Brenderup Fyn

boligID: 10417

Kontantpris

1.450.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.596 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.067 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.294 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

72 m2

Værelser

4

Grundareal

801 m2

Byggeår

1978

Etage

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Pavebakken 19, 5464 Brenderup Fyn.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Uffe Jespersen på 6120 6036 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering