Historisk spændende liebhaverejendom med attraktiv beliggenhed

Historier fra Den gamle Toldbod i Bogense

Publikumsareal
I 1940 blev Toldboden udvidet med sidebygningen op langs Adelgade. På de oprindelige tegninger benævnes den gamle del af kontoret som ’publikumsareal’. Fra publikumsarealet er der et trin op til der, hvor tolderne havde deres skranke. Så helt naturligt blev der skabt afstand mellem borgere og toldere!

Toldforvalterens rygeværelse
Der er ingen tvivl om, at toldforvalteren tidligere har været en betydende person i Bogense. På første sal fortæller historien, at Toldforvalteren havde sit rygeværelse her. Heldigvis er det kun navnet og ikke røglugten, der hænger ved værelset.

Toldskiltet
I entreen hænger der et gammelt emaljeret toldskilt. Historien fortæller, at en toldassistent lod sig overtale til at bytte skiltet for en pose øl. Det var den nye ejer af huset, der fik skiltet og lige siden har det prydet entreen.


På en af byens bedste adresser finder du den gamle toldbod, som i dag udgøres af 268 boligkvadratmeter, men som egner sig rigtig godt til en kombinering af bolig og erhverv. Så drømmer du om at drive selvstændig forretning, har du her mulighed for at gøre det hjemmefra, og samtidig have en central beliggenhed, hvor der er et dagligt flow af potentielle kunder.
Boligen er holdt i en flot og charmerende stil med respekt for bygningens fortid. Her fornemmer man straks, at man står midt i en del af byens historiske midtpunkter.

Boligen ligger som et smukt punktum for gaden, helt ned til havnen, hvor man fra alle boligens etager kan nyde udsigten til havn og miljø. Ligeledes gode muligheder for at eksponere din virksomhed.
Med sin beliggenhed nær havn, vand, strand og gamle byhuse med brostensbelagte gader, dannes der mange gode rammer til gåturen.

Bogense er historisk set er en købstad med massere af liv i gaderne, hvilket man har formået at bibeholde gennem et aktivt lokalsamfund, som har forstået at fremhæve byens mange aktiver. Særligt sommeren byder på liv og glade dage, hvor folk fra hele landet besøger havnebyen. Her kan nydes en friskfanget fisk på en af mange restauranter på og omkring havnen.
Bogense er hvert år vært for mange forskellige begivenheder, hvor blandt andet Rosenfestivalen er et tilbagevendende og godt besøgt arrangement. Her har Adelgade 1, Den Gamle Toldbod, gennem de seneste par år været en aktiv del af festivalen, hvor der blandt andet har været afholdt musikalske indslag, kunstneriske udstillinger og højt humør.

Modsat mange af de gamle byejendomme medfølger der her egen have og parkeringsforhold for op til 2 biler. I haven er der også mindre skur til opbevaring af diverse haveredskaber mm.

Fra boligen er der kort afstand til både skole, børnepasning, indkøbsmuligheder og diverse fritidsaktiviteter. Endvidere nås Odense og Trekantområdet på blot 30 minutters kørsel.

Boligen udgøres af to fulde etager, en udnyttet tagetage samt en kælder på 36 m2.

I stueetagen, som rummer gode muligheder for at drive erhverv, bydes man velkommen af entré med trappe til 1. salen.
Fra entréen er der adgang til det gamle toldkontor, som i dag udgøres af to dejlige stuer i niveau, holdt med respekt for det historiske perspektiv og charmen i et ældre byhus.
Herfra er der adgang til værelse, badeværelse samt nedgang til kælder.
Fordeler gang m. adgang til pulterrum
Skønt og rummeligt køkken-alrum med udgang til husets to terrasser. Her er der plads til hele familien, når der inviteres til diverse festligheder.
Opholdsstue / musikrum som er akustisk dæmpet og med gulvvarme.

Ejendommens 1. sal indeholder:
Hall m. trappe til 2. sal
Rummeligt soveværelse m. indbygget skabsplads
Stort badeværelse fra 2014 med brus, badekar, spot i loftet og gulvvarme
To dejlige stuer

Ejendommens 2. sal indeholder:
Repos
Værelse m. udgang til altan og fantastisk udsigt, hvorfra man på klare dage kan se helt til Fredericia og Lillebæltsbroen.
Værelse
Pulterrum

Kælderen indeholder vaskerum, to disponible rum samt et viktualierum.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Adelgade 1, Bogense så skal du være velkommen til at kontakte Anna-Stina Korsholm Billund på telefon 2212 5906 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Adelgade 1
5400 Bogense
boligID: 9203
Kontantpris 2.999.000,-
Udbetaling 150.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.318,-
Brutto ekskl. ejerudgift 11.852,-
Netto ekskl. ejerudgift 10.600,-
Tjek boliglån
Type Rækkehus
Bolig (BBR) 268m2
Værelser 10
Grundareal 623m2
Byggeår 1850
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu