placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Historisk ejendom inspireret af engelske landsteder

Året er 1935 hvor den lokale handelsmand Erik A Hansen lader denne pragtfulde villa opføre. Samme år som Kong Frederik og dronning Ingrid bliver gift i Stockholm og Stauning prøver at skabe ro i samfundet med et lynvalg og parolen - Stauning eller kaos. Tiden var en anden og det ses på denne unikke ejendom hvor arkitekt Knud Brücker hentede inspiration fra de smukke engelske landsteder. Sikkert også med inspiration fra Erik A. Hansen som på rejser til England havde set de smukke landsteder.

Ejendommen er naturligvis bygget i de for tiden bedste materialer og med udgangspunkt i at ejendommen også skulle kunne bruges til middagsselskaber for byens bedre borgerskab og forretningsforbindelser. Således er der er storslået trappe op til hoveddøren hvor man kommer ind i vindfang hvor personalet tog imod overtøjet inden man ankom i den mægtige hall/pejsestue. Her er 2 fulde etager i loftshøjden og det smukkeste loft med meget store synlige bjælker. Pejsen er ligeledes mægtig og bygge i store gamle klostersten. Et rum som man ikke ser lignede i dag. Bemærk de store vinduer på hver side af pejsen som giver meget lys til rummet. Fra pejsestuen er der via dobbelt fransk dør adgang til den nuværende opholdsstue som ligeledes har pejs i hjørnet. Der er udgang til terrassen som er omkranset af hæk så man sidder i læ, men beskåret så man kan sidde og nyde udsigten til den parklignede have som vi vender tilbage til. Står du ved hoveddøren er der en akse fra hoveddøren gennem pejsestuen og videre til opholdsstuen og ud gennem haven hvor tanken har at man fra ankomst kunne have dette skønne view gennem villaen og ud i haven på samme måde som vi kender det fra de 2 og nu 3 Triumfbuer i Paris og naturligvis også fra flere slotshaver. Fra opholdsstuen er der igen via dobbelte franske døre adgang til spisestuen som nemt rummer et godt selskab på 20 personer. Rummet har en skøn karnap mod haven som giver masser af lys og som også har været brugt til afternoon te så man kunne nyde haven uanset vejret. Køkken er naturligvis med anretter køkken og selve køkkenet. Der er bygget lidt om da tiden ikke var til decideret personale. Der er således nu køkken med spiseplads. Endelig er der i stueplan et gæstetoilet.Til 1. salen kan du komme via den pompøse trappe i pejsestuen og via den interne trappe i anretter køkken. På 1. salen finder du hele 4 værelser og et master beedroom samt garderobe/walk-in-closet. Fra master beedroom er der udgang til altan med kig til haven/parken. Der er desuden toilet og badeværelse. I kælderen er der flere gode rum samt bryggers/vaskekælder og et stort fyrrum.På 2 salen er der det gamle pigeværelser samt uudnyttet loftsrum og der er udgang til stor altan som har den smukkeste udsigt over Hunderupskoven og hele kvarteret.

Til villaen høre park lignede haveanlæg samt dobbelt garage. Der er mulighed for at tilkøbe hele haven da den del mod Sadolinsgade for nuværende er en selvstændig matrikel på 1467 m2

Huset er som sagt fra 1935 og bygget til tidens behov. Vi ved at den heldige nye ejer nok vil renoverer og indrette anderledes. Til inspiration for dette har vi under plantegning lagt en anden ruminddeling til inspiration.

For at få den bedste oplevelse og inspiration skal denne villa opleves da ord og billeder ikke kan beskrive den stemning og atmosfære der er i villaen.

Kun seriøse henvendelser.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Hans Erik Hempel-Hansen på tlf. 4028 5483 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Langelinie 166

5230 Odense M

boligID: 10433

Kontantpris

14.500.000 DKK

Udbetaling

725.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

13.480 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

58.562 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

51.692 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

364 m2

Værelser

12

Grundareal

2594 m2

Byggeår

1935

Energimærke

E

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Langelinie 166, 5230 Odense M.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Hans Erik Hempel-Hansen på 4028 5483 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering