Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Hist hvor vejen slår en bugt - FLEXBOLIG

Hist hvor vejen slår en bugt

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder denne skønne landejendom i smukke omgivelser, flot udsigt til Arreskov sø, den Sydfynske natur og en bolig i usædvanlig høj standard på hele 177 m2 bolig.

En unik perle, hvor natur, skov og ejendom supplerer hinanden på den bedst tænkelige måde! Her er de bedste muligheder for at dyrke friluftslivet i den sydfynske og uspolerede natur og stedet rummer mulighed for kreativ udfoldelse, ude og inde. Denne fantastiske ejendom ligger ubeskriveligt smukt. Her kan man udfolde sig kreativt, hygge med venner og familie eller bare nyde naturen og hinanden. Der er plads til det hele! Sørger I ro og fred? Så kan vi garantere, at det findes her på Sollerupvej – kom selv og mærk efter på dette atmosfærefyldte og rummelige bondeidyl.
Korinth er et meget smukt område få kilometer fra Faaborg by. Det er et skønt sted en dejlig natur. Her kan man nævne Arreskov Sø, som er Fyns største sø, der er beliggende blot 500 meter fra ejendommen og Rododendronparken med flot kig til slotssøen og Brahetrolleborg, der bestemt skal opleves! Udover ovenstående har man et aktivt landsbymiljø i Korinth med mulighed for indkøb og gode foreninger for børn og unge. Her er bl.a. fitnesscenter, biograf, sportsliv med fodbold, håndbold, Korinth Kro, drevet på frivillig basis med arrangementer og meget mere.

Boligens 177 m2 bolig indeholder:
Rummeligt bryggers med skabsarrangement, badeværelse med klinkegulv, bruseniche og badekar. Hyggeligt landkøkken med spiseplads og flot udsigt til Arreskov sø og den Sydfynske natur. Stor stue med brændeovn, opgang til 1. sal og ligeledes flot udsigt til haven, naturen og sø´en samt entré.
1. salen indeholder stue med flot udsigt og to gode værelser.

Det flotte hovedhus er sammenbygget med baghuset, hvor der i mellem bygningerne er en fantastisk udestue med udgang til dejlige terrasser, på begge sider af huset. Endvidere findes der i baghuset flere gode disponible rum, heriblandt vaskerum, værksted, fyrrum, loftsrum og dejlig havestue.

Endvidere findes der garage, overdækket terrasse, adskillige lækroge og terrasser og en flot beplantet og anlagt have.

Brug huset som helårsbolig eller fritidshus – det bestemmer I selv.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du være velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Annie Kirsten Nordkvist på tlf. 2086 7280 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sollerupvej 6

5600 Faaborg

boligID: 10399

Kontantpris

1.198.000 DKK

Udbetaling

60.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.640 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.893 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.286 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

177 m2

Værelser

3

Grundareal

1920 m2

Byggeår

1918

Energimærke

D

Etage

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Sollerupvej 6, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Annie Kirsten Nordkvist på 2086 7280 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering