placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Hist, hvor vejen slår en bugt

Hist, hvor vejen slår en bugt……

Tilbyder boligtilbolig et hus så smukt. Her er masser af charme og sjæl, et perfekt sted at have sin bopæl…. Digt selv videre eller kom ud og oplev denne unikke bolig og så vil du opdage at ord ikke rækker. Det er den perfekte bolig til familien som vil nyde naturen og som prioriterer charme, hygge og nærvær med hinanden og naturen.

Selve huset er indrettet med stueplan som er opholdsrum og 1. salen som er soverum. Stuen har mindre delvis åbent køkken til spisestuen. Her er mulighed for at åbne mere op og på den måde gøre køkken lidt større. Spisestuen er rummelig og her er fin plads til langbord med gode gæster omkring. Brændeovnen varme så godt som hele stueplan op og skaber hygge i hele vinterhalvåret. Fra spisestue er der åben forbindelse til opholdsstuen hvor brændeovne står midt imellem og kan således nydes fra begge stuer, ligesom der er fin plads til et par stole foran selve brændeovne. Her kan man sidde med en god bog og en kop the eller et glas vino inden maden. Bemærk det smukke synlig træ i konstruktionen og de synlige bjælker i loftet samt de smukke plankegulve. Fra begge stuer er der dobbelte franske døre til haven. I stueplan er der bryggers som i dagligdagen fungerer som indgang. Her er naturligvis vaskefaciliteter og skabsplads. I forlængelse af bryggers er der kontor/værelse. Til de fine gæster er der stor entre med klinkegulv. Bemærk det smukke indgangsparti fra haven. Endelig er der badeværelse med klinker og gulvvarme. Endelig er der en ekstra stue/kontor/legerum som ligeledes er trapperum til 1. salen. Her finder du 2 børneværelser samt stor soveværelse med indbygge skabe samt skabsvæg. Der er et stort repos som ligeledes kan bruges som ekstra rum/stue til børn eller hobby mm.

Til huset høre en skøn have med flere terrasser. Haven er med frugttræer, stauder og smukke bede. Her er skur til cykler og redskaber mm og brændeskur.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Hardy på tlf. 3013 6342 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Hardy Rasmussen på tlf. 30136342 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Ellingevej 27B

5853 Ørbæk

boligID: 10536

Kontantpris

1.098.000 DKK

Udbetaling

55.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.986 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.500 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.932 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

170 m2

Værelser

5

Grundareal

1390 m2

Byggeår

1841

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Ellingevej 27B, 5853 Ørbæk.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Hardy Rasmussen på 30136342 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering