Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt…

Boligtilbolig har nu fornøjelsen at tilbyde den smukke 4-længede (tidligere) Sognefodgård lige på kanten Langeskov, men stadig blot 1 kilometer fra skolen og alle de gode indkøbsmuligheder mm i Langeskov. Ejendommen er løbende renoveret, men med respekt for det oprindelige udtryk. Du har således muligheden for at bo på landet, ikke langt fra byen, og med en stor skøn have med masser af plads til leg og hygge og muligvis også et par ponyer, får, høns eller dem alle på ejendommen.

Hovedhuset på denne skønne ejendom rummer hele 190 m2 beboelse med masser af flotte originale detaljer, men også med mange nye elementer der er renoveret med respekt for ejendommen. Du ankommer via gårdspladsen til hoveddøren, som er en god massiv trædør med fyldninger. Her kommer du ind i entré med masser af plads til gæsters overtøj mm. Fra entréen er der adgang til spisestuen, som nemt rummer langbord til 10-12 personer eller et mindre bord og en hyggegruppe. Spisestuen ligger i forlængelse af køkkenet, som naturligvis er stort og med god plads til stor kogekunst med de friskhøstede grønsager fra haven, og måske et godt glas vin. Her er spiseplads/hyggeplads, da spisestuen er i forlængelse, kan denne jo oplagt bruges til hyggekrog. I denne ende af huset er der soveværelse og badeværelse samt bryggers med vaskefaciliteter. Der er ydermere et ekstra værelse samt bagindgang. I modsatte ende af huset er der i forlængelse af spisestuen en skøn opholdsstue med lys fra begge sider, så altid masser af lysindfald. Herfra er der adgang til to store værelser. I hovedhuset har alle værelser og opholdsrum smukke plankegulve. Huset er isoleret indvendigt med 100 mm. Der er 300 mm på loftet og flere gulve er ligeledes isoleret. Der er synlige hanebånd, sprossede vinduer, smukt bindingsværk og masser af landlig idyl.

I den ene længe er der indrettet en ekstra bolig på 47 m2, som har været udlejet som sommerbolig og kan f.eks. udlejes på Airbnb . Der er her en fin mulighed for at tjene en ekstra skilling eller der er mulighed for at man kan bo 2 generationer, så man har sit eget hus at være i, men stadig være sammen i de store fælles stuer. Ellers er de to andre længer tidligere kostald og svinestald, samt en lade, hvor der har stået ponyer. Bygningerne står fint, og det er således kun fantasien, som sætter grænsen for ,hvad der kan lade sig gøre at bruge disse pragtfulde bygninger til. Der er som sagt en stor have med mulighed for at anlægge en lille sø, samt masser af flotte træer, nøddehegn, buske og stauder samt masser af plads til en stor nyttehave.

Til huset er der dobbelt garage i den ene lade. Der er fibernet, så man kan arbejde hjemme og børn kan game. Taget er renoveret og skiftet fra 1999 og frem, og derfor er alle 4 længer ens i udtrykket på taget. Gårdspladsen er belagt med perlesten og her er masser af mulighed for at bygge terrasser og skabe miljøer. Det er en unik mulighed for at erhverve en 4-længet gård i et super godt lokalområde, hvor du er tæt på byen, stationen som har tog til København/Århus hver time og masser af godt lokalmiljø.

Den 8.312 kvm. store grund har tidligere været økologisk godkendt og har et rigt dyreliv. Haven er hyggelig med plæne, store skyggefulde træer og en fin udsigt over de omkringliggende marker. Der har ikke været brugt sprøjtemidler siden 1989.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Kåre Kristensen Gausdal på tlf. 2634 8977 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tværgyden 5

5550 Langeskov

boligID: 10814

Kontantpris

1.598.000 DKK

Udbetaling

80.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.474 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.584 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.724 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

190 m2

Værelser

7

Grundareal

8312 m2

Byggeår

1850

Energimærke

E

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Tværgyden 5, 5550 Langeskov.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Kåre Kristensen Gausdal på 2634 8977 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering