Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Hist hvor vejen slår en bugt ..........

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skønt beliggende rødstensejendom i naturskønne omgivelser i kuperet landskab med skov, marker og natur. Dette er en enestående mulighed for at renovere den eksisterende ejendom eller bygge nyt i fantastiske liebhaver omgivelser. Fra ejendommen er der smuk udsigt over kuperet landskab, marker, sø og skov.

Ejendommen Grønderupvej 15 er en Landbrugsejendom, som er under udstykning. Efter frastykning af landbrugsjorden vil grundstørrelsen på Grønderupvej 15 være på ca. 5.000 kvm. Således vil status i tingbogen efter frastykning af jorden i forbindelse med handlen ændre sig fra Landbrugsejendom til Villa og Huseftersynsordningen vil være gældende i forbindelse med handlen.

Den 5000 kvm. grund vil være en oplagt mulighed for at etablere en skøn park, som vil danne en idyllisk ramme om en kommende flot renoveret ejendom eller nybygget hus.

Inden for en radius af 6 km ligger både Arreskov Sø og Brændegård Sø, som byder på smukke gåture i naturskønne omgivelser.

Inden for kort køre afstand af denne dejlige naturskønne ejendom ligger også Svanninge Bakker, som er et kuperet naturområde på 280 HA, der byder på smukke gå- og løbeture samt unikke cykelture på mountainbike. Faaborg Golfklub byder på en flot og velplejet landskabs- og naturbane med en enestående beliggenhed i De Sydfynske Alper, som Svanninger Bakker ofte benævnes i lokalsamfundet. Der venter lækre gourmetoplevelser på Faldsled Kro og i den flotte gamle Købstad Faaborg med Byens karakteristiske Klokketårn og byporten Vesterport, som er en af de kun 2 tilbageværende byporte i Danmark fra middelalderen.

10 km til Faaborg som byder på skole, børnehave og idrætsfaciliteter samt byens centrum med gode indkøbsmuligheder i detailbutikker. Dagligvarer købes i Føtex, SuperBrugsen, Rema 1000, Lidl, Aldi og Netto. Fåborg by præsenterer sig flot med kystpromenade med lystbådehavn og badestrand.

Boligen indeholder:

Stueplan:
Entre. Køkken med skøn udsigt til ejendommens have / park.. Spisestue med flot udsigt til sø og skov. Opholdsstue med skøn udsigt til sø og kuperet landskab med marker. Rummelig opholdsstue med dejligt lysindfald og smuk udsigt til sø og over kuperet landskab samt husets have, som kunne blive en skøn park. Fordelergang med adgang til soveværelse samt toilet.

1. sal:
På 1. salen er der i tidernes morgen etableret et karlekammer. Ellers fremstår 1. salen uudnyttet, men her vil der ved ombygning kunne etableres værelser og opholdsstue med loft til kip og evt. kviste med fantastisk udsigt over skøn natur og landskab.

Kælder:
Badeværelse samt disponible rum.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Morten Øllgaard Jessen på tlf. 29254895 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Grønderupvej 15

5600 Faaborg

boligID: 10950

Kontantpris

995.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.097 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.302 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.672 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

180 m2

Værelser

6

Grundareal

5009 m2

Byggeår

1910

Energimærke

G

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.

Pernille og Søren

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Grønderupvej 15, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Morten Øllgaard Jessen på 29254895 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering